|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Koliko vuce MCI? Oko 2kW?
Jesi pravio tehnicko uzemljenje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Moja prostorija koju nameravam srediti je 3.60 x 6 m, pa mi se ova ucinila slicnom ..... da li si akustiku radio po projektu ili ... ???? e da .... da li su zvucnici mozda malo prejaki za ovakvu prostoriju ??? Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MCI Master
|
![]()
@ Dejo
naravno ![]() zato mi i treba toliko da sve zavrsim ![]() ![]() ![]() radim po PSu..pise oko 2KW ali smo ga upalili POVUKAO je puno ( ne pitaj) ali kad se smirio kroz par sekundi trosi oko 1250 W @ slowstar to su ALTEC 904 8A ...jos teze ih je naci...OPAKI SU nebi ih dao ni za kakve PMCe ili sl. usviravan ih oko 3 tjedan jer su iz PLAIN AUDIA stigli novi rekon kitovi i HF dijafragme modana je i skretnica ....sve u svemu BOMBA nasao sam ih kod nekog lika i trampao NTK za njih u losem stanju ovo su prefarbanii sredjeni!!!! ALI ZNAM STO IMAM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
MCI Master
|
![]()
@ Max
Nisu..nisu to jaki zvucnici TAMAN ato poglec a imama i NS 10 i K&H OY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Nisi mi odgovorio za tehnicko uzemljenje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
MCI Master
|
![]()
pa da imam posebno Uzamljene ..za studio:
Bakrena ploca, Cijev, 2 metra duboko...Uzemljenje kroz cijev do STUDIJA... ma ne pitaj kostalo me i zivaca i novaca..BUT NO GROUND LOOPS...za sada ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
Lakse se lakira shper-ploca od medijapana, ne mora poliuretanski lak ili furniranje... predpostavljam da ih je roginator sam pravio, pa mu je tako bilo jednostavnije.
pozdrav bogi
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Super, ajde stavljaj mixer na mesto, pa slikaj!
Ja danas proveravam da li rade sve rupice na patch poljima...smorio sam se! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MCI Master
|
![]()
evo evo DaBear
danas JA sam sve vec pocistio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
The Arts- Run Marin Run | domingo | Promocija radova | 1 | 18-07-2009 04:08 PM |
Synthetic - ideja | Lag | Razno | 9 | 08-07-2009 08:55 AM |