|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cuces ga na svakom Tomitinom albumu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Meni je ovo NAJBOLJI phaser koji sam ikada cuo - Marshall Time Modulator....bio je kod mene na cuvanju godinu dana i plakao sam kad ga je tip odneo (da ga proda). Trazio je ?800 i bilo mi je mnogo...
http://www.danalexanderaudio.com/Out...rshall5402.jpg PS, sad bas pogledao ide od $2000 - $2500 !!! uffff...pravi retro! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Od klasike bi mogao da uzmeš MXR Phase 90. Ima ga svuda. To više nije zvuk, to je deo univerzuma:
![]() A od "erotike" koja je ipak pogodna za scenu (tj. u obliku je pedale) ima još i Moog MF-103 moogerfooger 6/12 Stage Phaser... ![]() ...i TC Electronic Classic Series TC XII Phaser: ![]()
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
uglavnom - batica iz servisa nije uspeo da uradi nista jer su sve oznake na ruskom - ako se neko seti nekog entuzijaste koji bi mogao da popravi ruski phaser od pre 20-30 godina, neka mi javi - bicu mu vecno zahvalan
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hehe a ja bi Clockworks flanger. radi u pe em.. slican onom dubokom zvuku rack MXR-a (jarre/duran duran itd). sa phaserima sam miran zasad, makar me privlaci ovaj novi od TC-a. al ima pametnijih stvari da se trose pare..
![]() btw, i ja sam kupio vintage small stone (orange letters) iz 76, i dosao mi je sa slicnim problemom, cuje se al jedva. nije to neki kvar , svaki serviser za gitare i pedale bit to trebao znat popravit. pogotovo small stone ima, koliko sam shvatio, par klasicnih rjesenja sto zna crknit..i to se zamjeni. ![]() e sad treba nac vremena i otic do tipa za taku malu stvar.. ja to nisam napravio evo ima godina dana.. barem sam nedavno dao popraviti 303 (uspjesno), isto nakon vise od godine da mi je stajao neispravan.. ![]() Last edited by clusterchord; 15-09-2007 at 02:47 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
mod?rateur analogue
|
![]()
nadam se da ces uspjet to srediti. dobro si me podsjetio da idem i ja svog popravljati, stvarno predugo stoji.
Quote:
![]() Solina_MF103_12-stage MKS80V4-XMod-Phaser Last edited by clusterchord; 15-09-2007 at 05:12 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sh2 + small stone demo | Joyba | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 2 | 21-02-2009 06:44 PM |
Stig'o ?leper! | Igor | Tutorijali | 4 | 15-09-2008 10:40 PM |
Stig'o Roland D50 ;) | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 22-10-2007 04:24 PM |