|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
e da .... vazna napomena ! Ogija znam dugo , pa se ne brinem za njegovu " tehniku " ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Plešem (slobodan ili trbušni ples), hoopam, rolam.... plus faze teretane (u kojoj trenutno nisam, ali ću uskoro to promjeniti...)...
Kako vi rješavate ili spriječavate (ako ih imate) napetost između lopatica nakon 5,6,10, 15 h sjedenja za klavirom ili kompjuterom? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa ja te upoznah onomad sa mojim ex boxerskim trenerom ...... mogao bi dosta da ti pomogne po tom pitanju ![]() eeee .... a gde uspevas nocu da vozis rolere ? ( ovo pitam naj ozbiljnije ) Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Ja ovih dana sam 5 puta nedeljno u teretani, pokusavam
da spavam vise i da zdravo jedem. A pomazu mi tri stvari koje su biljne: 1. SubQ 2. Mega Men 3. Nitros Oxide ![]() Ako trazis da se dovedes u liniju mozes sa ovime sve za dva do tri meseca. |
![]() |
![]() |
#5 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
kajak i bicikl volio bi da je redovnije....
![]()
#8 |
Mason
|
![]()
... inace, uskoro idem na voznju paraglajderom pa slede fotke... a nadam se i skoku iz helihoptera ( Mi - 8 ), ali privezan bandzijem
![]()
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je tacno majke mi (nije slika za novine)... vid'o coveka juce...
|
|