|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Da li iko vodi iole racuna o sebi i svom telu?
Da li se bavite ikakvim sportom ili fizickom aktivnoscu? Ne racuna se ni jedna od kompjuterskih igara... |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ja sam maksimalno iskoristio ove tople dane za plivanje na reci, mada nisam neki opasan plivac, ali trud se ceni, zar ne
![]() sto se tice hladnijih dana, razmisljam o teretani.. nekad sam bash konstantno igrao basket, ali mi je jednom pukao film zbog grube igre drugih koja je vise licila na tucu nego na basket, tako da sam na zalost batalio. e da, ako neko ima vishka fitness rolere br. 45-46, neka posalje ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
MCI Master
|
![]()
sah i ribolov
![]() ![]() ![]() ma znam zapustio sam se skroz..... kad zavrsim studio za 2 tjedna krecem malo vodit brigu o sebi..obecao sam sebi skinut 25 kila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
|
![]()
25 kila? AuuuuUUUHHHH !
![]() Prije jedno dve godine sam aktivnije posjecivao teretanu a pride sam cesto odlazio na prijateljske "utakmice" basketa i fudbala ![]() Sada, em sam smrsao (a bio dasa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ja volim da "presecem" sedenje u studiju sa par partija stonog tenisa (imam sto ispred studija
![]() @"lesha" - rado bih ti pozajmio svoje rolere, ali mi trebaju... ![]() Otici cu ovih dana da kupim vrecu, mislim da je to idealna rekreacija (angazovano je kompletno telo, ne zahteva puno vremena, a nije lose ni kao anti-stres terapija... pogotovu ako na nju zalepis sliku "omiljenog" lika...) |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Bravo za vrecu,danas sam razmisljao o leku za onaj odvratan osecaj kad dugo radim u studiju,kao neka stega i nenormalno mi treba neko izduvavanje posle toga...Neznam dal sam jedini sa tim >problemom?? Uglavnom,vreca je vrh,pa ako uzmes javi cenu...
|
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Stoni tenis, fudbal, trcanje, setnja, teretana, plivanje ...
Naravno, ne sve odjednom, ali zavisno od doba godine, uvek se nadje nesto da se covek opusti ...
#10 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pa ja te upoznah onomad sa mojim ex boxerskim trenerom ...... mogao bi dosta da ti pomogne po tom pitanju ![]() eeee .... a gde uspevas nocu da vozis rolere ? ( ovo pitam naj ozbiljnije ) Pozdrav |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|