Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2007, 02:32 PM   #11
Max
Pro Member

Default Re: ucinimo forum normalnijim mestom

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
-Off topic... A zasto mislis da je kick nemoguce namestiti digitalijom?

Ne pocinji ..... oteraces ga na njivu

Moj zakljucak je .... sta god da pricas , covek koji slusa ce da cuje samo onoliko koliko mu je siroka svest ( ovo ce Shiva pravilnije da kaze )..... znaci na ovu temu 80 % slucaja dzabe pricam

@ Bitch ..... ne mogu vise o ovoj temi ..... pliz ..... ako sam negde bio nejasan pitaj me na private pa cu ti lepo odgovoriti .

Pozdrav

Last edited by Max; 10-08-2007 at 02:36 PM.
Max is offline  
Old 10-08-2007, 02:35 PM   #12
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Bitch View Post
Zato me i cudio onaj Max-ov mystic approach, covek iz senke, daj bre da vidimo ko si sta radis, nema tajni, evo ja, evo ti moja adresa, fon, ziro racun da uplatish lapo cene mlevenog mesa pa da rostiljamo jebes sve, daj da se radi i da bude pozitivno! nema napadanja!
Stvar je jednostavna . Ako nekom mogu da pomognem VALIDNIM savetom , mnogo mi je draze da taj neko ne bude opterecen ko sam , koju opremu imam i sta sam uradio . To je po meni ego manijacenje .

Ja znam sta sam uradio ( i naravno ljudi sa kojima se druzim ) i to je dovoljno . Ako nekom moj savet koristi , tim bolje .

Zasto si ti to shvatio kao mystic , ne znam ..... a ako ti preferiras pristup adresa , fon , zirka i ostalo , to je tvoj izbor .... i ja ti sigurno necu suditi o njemu .....

Pozdrav
Max is offline  
Old 10-08-2007, 02:48 PM   #13
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
A i moderatori......... ne secam se kad je poslenji put nesto bilo zaljucano ili obrisano (kamo srece da ne mora, ali).......
je li bre... a sta ja radim ovde?
obrisano ne mozes da vidis, veruj mi da brisem svaki put kad je trebalo da se intervenise a to nije uradjeno.
govorim u svoje ime, drugi nek se izjasne.

pitanje je kako proceniti da li je granica predjena i da li rasprava ili prepiska moze nastaviti normalnim tokom. ali nikad se nisam libio brisanja postova, a ni banovanja kad je to bilo potrebno.
lesha is offline  
Old 10-08-2007, 03:10 PM   #14
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by balthazaar View Post
..... aj ne la?ite da vam ne godi da privirite kad neko počne da se svadja :=)...
Definitivno nemamo isti smisao za "zanimljivo"...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline  
Old 10-08-2007, 03:20 PM   #15
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Max - ochisti sanduche..
HeatMan is offline  
Old 10-08-2007, 03:21 PM   #16
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Vech kad me Arthur prozvao nek' se i ja javim... bit chu kratak.

Forum je preslika stvarnog zhivota (pa shto god to "stvaran zhivot" znachilo). Chlanovi koi su inache u zhivotu skloni snobizmu bit che takvi i na forumu. Oni koi su skloni filozofiranju (kako ovdje popularno zovete proshirene diskusije) bit che takvi i na forumu. Svako pravilo i svaka restrikcija smanjuju vjerodostojnost i spontanost foruma na jednak nachin kao shto zakoni smanjuju vjerodostojnost i spontanost zhivota.
Evo primjer: Na Islandu nitko ne pije alkohol i nitko ne krade... nema kriminala. Alkohol je zakonom zabranjen a kradja je vrlo kazhnjiva pa uz visok zhivotni standard postaje nepotrebno i nerazumno krasti. No to ne znachi da na Islandu nema ljudi koi bi se napili ko svinje, potukli se i okrali susjeda. Zato zemlja i jest chudna... mnogi nisu spontani i nisu iskreni. Takva okolina je nerealna i nezdrava.

Forum mozhemo promjeniti onoliko koliko promjenimo sebe! Svi mozhemo biti loshi i svi mozhemo biti dobri. Sve dok porichemo taj "zlochesti" dio sebe samo se pretvaramo da smo dobri. Da bi razumjeli shto je dobro moramo razumjeti i ono loshe. Polaritet je neizbjezhan a ravnotezha je mogucha samo kad prihvatimo polaritet.

Nadalje loshi chlanovi su potrebni jednako koliko i dobri - jer da su svi dobri nitko ne bi bio dobar. Drugim rjechima dobro prepoznajemo u odnosu na loshe. Loshi sluzhe kao pozadina na kojoj se dobri istichu. Nema prednje strane bez zadnje, nema zhivota bez smrti, nema dobrog savjeta bez losheg. To je temeljni princip ljudskosti jer na tom principu radi ljudski um... prepoznajemo razlike na jednom u odnosu na drugo. Stvorimo li uniformitet postajemo slijepi i gluhi.

Oprostite na filozofiranju, i nadam se da chete barem pokushati shvatiti ovo shto sam napisao.
Old 10-08-2007, 03:29 PM   #17
kejkz
banned

Ne znam sta da vam kazem, ali u ovakvim stvarima uvek pre svega treba poci od sebe: cemu svi zajedno doprinosimo radu foruma? Ako je odgovor malo, onda eto osnove celog problema, problem je u nama.
Moram vam nesto priznati: vrlo malo sam naucio direktno, na samom forumu. Sve sto sam naucio proizaslo je iz "realnog" druzenja i rada sa drugima, ili iz direktnijih nacina komunikacije nego sto je forumski. Naravno, i iz samostalnog rada i rada na sebi pre svega. Forumi su ipak riznice znanja, ako se znanjem bave, ali isto tako samo jedan oblik komunikacije, ali ne i jedini nacin.
Kao moderator, mislim da ostro kaznjavanje necijeg misljenja, ma kako bilo pogresno, lose sroceno ili prosto zlurado ne vodi nicemu. Ljude koji postuju takve stvari treba da je stid kada procitaju nesto sto je kvalitetno, jasno i pre svega strucno napisano, jer je to jedina kazna koja razoruzava.

Muzika i produkcija jesu oblasti subjektivnog, i takve ce uvek ostati. Mozemo to voleti ili ne voleti, ali se sustina nece promeniti.
Old 10-08-2007, 03:31 PM   #18
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
je li bre... a sta ja radim ovde?
obrisano ne mozes da vidis, veruj mi da brisem svaki put kad je trebalo da se intervenise a to nije uradjeno.
govorim u svoje ime, drugi nek se izjasne.

pitanje je kako proceniti da li je granica predjena i da li rasprava ili prepiska moze nastaviti normalnim tokom. ali nikad se nisam libio brisanja postova, a ni banovanja kad je to bilo potrebno.
Realno, ti si jedan od aktivnijih (da nekazem i najaktivniji mod), i to veoma poshtujem. Takodje razumem i zauzetost nekih dugih kojih nema bash cesto....

A da sam u pravu, potvrdjuje to sto si me samo ti citirao do sad
Old 10-08-2007, 03:41 PM   #19
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Slazem se kejkz!

Quote:
Originally Posted by kejkz View Post
....

Muzika i produkcija jesu oblasti subjektivnog, i takve ce uvek ostati. Mozemo to voleti ili ne voleti, ali se sustina nece promeniti.
Samo da dodam da ne treba zaboraviti da zbog lose muzike ili naopako zalemljenog balansiranog kabla, nece padati avioni, te ne treba mozda dizati preveliku "dramu" i energiju oko svega sto se procita na Forumu...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline  
Old 10-08-2007, 03:48 PM   #20
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Samo da dodam da ne treba zaboraviti da zbog lose muzike ili naopako zalemljenog balansiranog kabla, nece padati avioni, te ne treba mozda dizati preveliku "dramu" i energiju oko svega sto se procita na Forumu...
upravo tako.
lesha is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules