|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Hvala na objašnjenju! Evo još jedne, a vi recite je li predrasuda ili istina:
PC možeš da apgrejduješ svaki čas. Mac ne možeš - šta su ti prodali, prodali su ti. Point PC.
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U USA postoji nekoliko jacih produkcijskih scena ..... NY , LA , Nashvil ..... U zavisnosti od toga sta vecina koristi i ostali kupuju isto ..... ne radi se o posebnoj proveri software a i kompjutera ..... jednostavno to tamo njima nije skupo i ne razmisljaju puno o tome .... u Nashvill u se uglavnom radi na Nuendu i svi prelaze na Nuendo .... u NY i LA se radi na PT i Logicu i svi prelaze na to ..... jer se suvise vremena trosi na prenos ako ti neko donese projekat na Logicu , da ga ti prebacujes na Nuendo . Ljudi tamo , kad hoce da se bave muzikom jednostavno vide sta im je u obliznjem studiju i kupe to isto , jer im je odnos plata prema ceni kompa kao kad bi kod nas taj MAc kostao 250 e ....... ko bi se onda pitao mnogo o kompu ???? Kao sto niko ne raspravlja o alesis midiverbima koji sad kostaju 50 e .... Sa trece strane , Logic je sa finansijske tacke gledista naj isplativiji program .... ne iz raznih gluposti kako on zvuci bolje ili losije ..... nego se za cenu Logica dobija najbolji paket pluggova .... razmislite sta valja u nuendu .... korus ..... i ????? Na Logicu su jako dobri kompresori , odlicni dileji i vrlo upotrebljivi eq ovi ...... zato , kad bi ovde morali svi da kupuju legalno , gomila bi presla na logic , prosto i jednostavno ..... Radio sam napolju , radio i ovde sa jacim UK producentima , pricao opusteno sa njima i svi imaju isti stav ..... ako radi , ne diraj ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
MCI Master
|
![]()
PC mo?e? da apgrejduje? svaki ?as.
Mac ne mo?e? - ?ta su ti prodali, prodali su ti. Point PC. GLUPOST ...opet ja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.sonnettech.com/ brdo firmi radi upgrade.....za maca ovo je jedan primjer od kojih sam i ja kupovao...inace nema potrebe za upgrade maca...kad kupis jednom kupio si posteno sto ne mogu reci za PC u svim slucajevima.... sto se tice SW imam orginalni Logic PRO 6.... da je skup.... IDIOTARIJA TOTALNA...znaci prije godinu i PO dao sam 299$ za orginal zapakiran u bigBOX sa svim autoriziranim plugovima i USB kljucem kome taj komplet nije dosta za radit NEK SE IDE lijecit mislim da je sada oko 250$ a to je oko 180 eura + shipping juce probah UAD1...plugovi u Logicu....su .....ma sta da vam pricam ...ode uad...van iz maca....... "volim fajt oko MAC vs pc""" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
MCI Master
|
![]()
i jos jedan primjer ...
za par 100 eura kupis orginalni logic ..a manje vise svi znaju kakve su kvalitete plugovi u njemu.... i evo test: moj dual 1.42 ghz vozi: 64 mono audio kanala na svakom kanalu upaljen, EQ (channel EQ-najbolji u logicu), 64 na svakom kanalu upaljen Limiter ili compressor, 64 dva delaya , dva Space designera (IR reverba) 3 platinum verba... nekoliko mod FX cca 10 i SVIRAM 16 polifoni ES2 ...definitivno najbolji Plug sint EVER I oba proca u maxu ne prelaze pola svakog procesora.................. ,a uad kosta cca 400 eura i jedva svira 15 svojih boljih plugova... PA CEMU ONDA RASPRAVA....ONO GORE JE MOJE PRETJERIVANJEI ZNATIZELJA DI JE KRAJ...NISAM USPIO ![]() ![]() ![]() NIJE MI SE VISE DALO TRPAT ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Mene zanima postoji li razlika u zvuku?Da li je neko radio test da se npr pusti par kanala da se saberu u Logicu na MACu i isti ti fajlovi na PC Logicu, da se saberu pa da se cuje.Ja dok ne cujem ne verujem nikome...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Pomenuh samo da su pluggovi koji su kupljeni sa logicom bolji od onih koji su kupljeni sa Nuendom .... mada korisnici Nuenda cesto ni ne koriste pluggove iz Nuenda Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ...... odmah daj ovamo tog prokletog loseg UAD a ![]() ![]() ne valja to nista .... daj ovamo ![]() Hajde da prosirimo na UAD vs Logic plugg ins ![]() Pozdrav |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
MCI Master
|
![]()
ej maxonja krivo si shvatio i uhvatio ..nije tebe islo ono SKUPI LOGIC IT NEGO ONE PRIJE:
UAD JE SUPER KAD POTROSIS BRDOOOOOO PARA ..BASIC SUCKS...a za brdo para ...ja odo po hardware ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
MCI Master
|
![]()
hebo prosiri ono vs ovo...ajmo radit mjuzu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
a da prodas sv hardware onda ...... ili da ga poklonis , jos bolje ....... uzas svaki od ti eq je samo jedan eq !!!!! Auuuuuu ..... a zauzima toliko mesta .... i strujeee ....he he he Prestani bre da zezas Roginator ![]() Imas usi , dobro cujes , imas mnogo opreme, po tvojim postovima se vidi da si naslusan i da imas sluh da cujes sta je kvalitetno u spravi , a sta nije .... i dobro znas sta znaci samo jedan hardware ili plug ... glede zvuka ..... naspram plagova koje mozes da palis pokanalu i sl .... ne nasedam ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
tuga braco mpc 2500 | Cocchain | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 61 | 21-10-2008 10:12 AM |