|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
uf, i ja bih sigurno.
samo kosta 400 evrica, a moja platna moc je 4x manja. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Koliko kvalitetno moze da posluzi Ensoiniq TS serija kao MIDI kontroler, pogotovo za zivu svirku?
http://www.sonicstate.com/synth/ensoniq_ts10.cfm |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
ja sma se malo zaje.. u svom komentaru pricao sam o Remote SL, ne o LE. SL mi se cini mrak, ali je skuplji poprilicno.. odnosno upravo bezobrazno obtzirom da nije sint vec smao kontroler. i mala jhe razlika u cijeni po tipkama, tako da ako sew kupuje SL, onda treba onda uzet sa 5 oktava.. a ne mali. za taj Remote LE neznam - osim da nema after touch, to ti moze i nemora smetati. ali aftertouch je odlicna stvar da dodas neku modulaciju na sviranje, dok ti druga ruka svira nesto drugo.. ili grli neku obozavateljku ![]() takodjer tipke su losije od SL, i od AXIOM to je sigurno. edirol garant ima govno tipke a to sam cuo i za Xboard (samo cuo nisam probao) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
jedini je problem tezina. Triton LE bi bio odlican kontroler, u kombiju ima 8 zona, a svaka zona moze adresirati interni sound ili na externi sint - to nema nijedna od ovih igracka. na njega stavit SL ZERO da imas dodatne kontrole i vozi - ultimate.. a imas i solidan sint za gaze usput. cim triton LE-u dovoljno padne cijena uboscu si jedan. zbog kontrolera, zbog odlicnih polifonih arpegiatora na tritonima, a i ima par soundova koji su mi bili okay (inace ne voim te korg romplere - smece) Tom (bivsi vlasnik triton pro i studio pro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
evo sad sam video da u PC Editoru za Micro Modular se mogu birati HOOK/IMMEDIATE opcije za potove. Hook naravno znaci da se pot aktivira tek kad predje memorisanu vrednost. Ovo konkretno vazi za assignable potove na njemu (Nord Modular 18 knobova, Micro Modular - 3 knoba). Valjda bi trebalo da tako radi i sa midi kontrolerom. Siguran sam da mnogi prave sranje tj JUMP kad se sljaka sa software-om. Ima drugar Behringer U-CONTROL UMX25 pa cu videti da ovih dana pozajmim i probam, ali znam da mu radi JUMP kada sljaka na PCu, pa cu da proverim hoce li sljakati HOOK na Micro Modularu. Ako se ispostavi da radi kako treba, mozda uzmem i Axiom 25. Ili u principu bilo koji od gore navedenih modela.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Ako ti nešto znači.
Ja imam CME UF5 i prezadovoljan sam njim. Mada ću vjerovatno preći na nešto sa klavirskom dirkom. (meni je svejedno, ali se pianisti non-stop bune)
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
gde najpovoljnije kupiti emu xboard 61 u BG.u? u Novom Sadu nijedna radnja ga nema.
Last edited by moka; 26-02-2008 at 09:10 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
mene zanima emu xboard25
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
koji midi kontroler??? | hofmann | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 22-11-2009 10:23 PM |
Koji MIDI kontroler? | Proton | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 20-01-2006 10:46 PM |
Koji preamp preporucujete? Odnos kvalitet-cijena? | enzomat | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 10-07-2005 11:20 AM |