|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Sve je super uradjeno, samo si mogao reci da je maximum dsp chipa na 0404 tri efekta odjednom, vise ne moze.
![]() |
#12 |
banned
|
![]()
nema frke, sve ce biti ispravljeno kada se promeni forma samog sajta...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Audio Interfejsi Za Početnike....Otkud veliko slovo u sredini rijeci?
![]()
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hocemo ![]() Ja sam imao 0404 pa zato znam, ostale nisam koristio ...
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Sve pohvale za temu, mislim da je na ovim prostorima upravo najvise onih koji imaju novca samo da zagrebu po povrsini muzicke produkcije, pa otud i potreba da se govori o niskobudzetnim resenjima.
Elem, osim sato sam se razocarao u Behringerov uredjajcic koji sam inace planirao da kupim, iscitavanje kriticke dokumentacije me je i obradovalo jer sada znam da bih napravio suludu investiciju. Ipak, moram vam priznati da sam ostao pomalo zbunjen jer nisam prepoznao dobru alternativu nameri da nedavno kupljeni lap-top osposobim za snimanje zvuka. Naime, desktop racunar vec nekoliko godina koristim u sprezi sa (tesko mi je to da kazem ali moracu) Audigy2 ex Platinum zvucnom kartom. Posto radim projekte za televiziju i za radio, osnovna potreba je da dobro usnimim svoj glas. Zato lanac pre samog ulaska u kartu cini nekoliko sprava, koje bih koristio i prilikom usnimavanja glasa u lap-top, ali pod uslovom da kupim neki audio interface kao "surogat" Audigy-ju. Pomenuti lanac sastoji se od... ...Kondenzatorskog mikrofona Behringer B2 Pro, mikrofonskog (kobajagi lampaskog) pretpojacala Behringer Tube Ultragain Mic 200, Behringerovog ekvilajzera Ultragraph Digital Model DEQ 1024, Behringerovog Tube Composera T1952 i (pogadjate) Behringerovog Ultramizera Pro 1424P. Pitanje glasi: koja je audio sprava koja se nasle na testu (eksterni model) najbolja za usnimavanje glasa preko pomenutog lanca u lap-top (inace dobra masina Turion 64X2...)?
![]() |
#18 |
banned
|
![]()
Posto vec imas preamp, mislim da ti je najbolji izbor, od testiranih, Emu 0202 USB. Generalno, svi imaju prilicno solidne kovertore za te pare, ali ovi vec prelaze u visi rang po kvalitetu.
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Odlicna tema za nas koji prckaju kuci
![]() Imam jedno pitanje, to sto Emu 0404 nema balansirane izlaze znaci da ne mogu prikljuciti gitaru direkt, vec mora preko DI Box-a? Da li bo mogli da mi preporucite neke dobre DI Box-ove koji imaju opravdanu cenu? Pozdrav Last edited by Heavy Jerk; 03-07-2007 at 04:58 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
banned
|
![]()
Ne, nemaju veze balansirani ulazi (ili izlazi) sa povezivanjem gitare, za gitaru su potrebni Hi-Z ulazi. U tvom slucaju, resenje jeste DI box ili mikser koji ga ima.
Sto se tice preporuke, nisam pratio taj segment trzista, pitaj na gitarskom delu foruma, sigurno ces dobiti dobre odgovore. Ali realno, cak i neki jeftiniji model je dovoljno dobar za kucne uslove.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
mastering za početnike | matija | Tutorijali | 1 | 11-08-2009 02:51 PM |
Tascam US144 i US122L - USB audio interfejsi | SumAnuT | Recenzije | 0 | 22-06-2009 03:50 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
KRISTAL Audio Engine - jednostavni programcic za audio... | Psydon | Audio Software | 1 | 20-07-2005 10:36 AM |