|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
hahahahaa jel 3 isto sto i 5 ??? :]]]]] nemoj druze da se vredjas iako je namera veoma najbolja) znaci zelim da se otarasim live karte kao midija (necu je prodati bice prebacena na drugi komp ... nassao sam tj zainteresovao me je esi m8u ... ima neko iskustva sa esi midi interfejsima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() A evo ti link za ovaj Edirol, pa vidi http://www.fullcompass.com/product/231512.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Uhf, ovaj Esi fino "zvuci" kao midi resenje. Jedino cenu nisam nasao. Koja je?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
otprilike oko ?115.15 to mu dodje oko 172e .... bolje da uzmem motu microlite koji kosta 103 evra i ima sve sto mi treba ?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
najbolji test midi interfejsa jeste da se preko nuenda posalje sync svim masinama pa ce se cuti jel ima ili nema kasnjenja znaci nunedo salje signal sekvenceru tj arpu start stop , znaci sve masine u pasivni mod tj slave i udri ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Cao!
Koristim Midiman 4x4 (sada je to M-audio), Motu Microlite (5 ins 5 outs) i skoro sam uzeo Tascam 1084 firewire kartu koja pored audio interfejsa ima na sebi 2in4out midija. Ni jedan od pomenutih uredjaja mi nikad nije pravio kasnjenje (dobro par milisekundi, kad se snima audio, ali to je normalno), ali na netu citam i negativna iskustva ljudi koji koriste neke od ovih interfejsa ![]() Sigurno da igraju ulogu i ostale komponente na racunaru.... Inace, od kako sam uzeo ovog Tascama jedan interfejs mi je visak, pa ako si zainteresovan (ili za Midimana ili za motu) ti se javi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
javni mi za motu koliko bi ga cenio
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
Motu Microlite sam kupio pre 3 meseca i platio 135 Evra, dao bi ga za 110, a Midiman-a cenim 75.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Ako jos negde moze da se nadje UNITOR 8 MK II, to je po skoro svim testovima, najbolji MIDI interface ikada napravljen, a i ja kao ponosni vlasnik istoga mogu da kazem SVE najbolje. Sprava je "set & forget" a ima sve moguce opcije, ukljucujuci i SMPTE (sada zaboravljen), manual sync i slicno, da ne nabrajam, mislim da ima najnizu MIDI latenciju od SVIH midi interfejsa.
Postoji i pojednostavljen model, mislim da je AMT 8, sa istim vrhovnim performansama...Jedina mana je malo visa cena, ali zaista je dobar!!!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Steinberg MR816 CSX BEZ MIDIJA? :? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 05-02-2009 03:55 PM |
Poco - koliko VSS3, DVR-2 mogu da potegnem odjedared ? | clusterchord | DSP forum | 16 | 04-10-2007 10:20 AM |
renderovanje midija | razumpolze | Audio Software | 10 | 22-01-2006 06:25 AM |