|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
#11 |
|
Junior Member
|
mmm da ... znam da dobro nemoze da bude jeftino ali sta cu...
Ako neznas sta je dobro kupi sta je skupo Mislim da cu naci ipak neke bayerdinamic slusalice... Hvala |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Pro Member
|
Evo, potreban je jedan odgovor koji ce dobro doci i Danchetu i svim ostalima naravno, za ubuduce..
Sta bi preporucili od slusalica pretpostavljajuci da lova nije problem, ali da se vodi racuna da je recimo manji studio u pitanju i da se trazi nesto realno (znaci ne treba nam wish list), i ako znate cenu doticnih...
|
|
|
#13 |
|
Pro Member
|
Samo malo da razjasnim. Pod "manji studio" sam mislio da je oprema u njemu u nekoj srednjoj/jacoj srednjoj klasi, pa samim tim i slusalice ne bi trebale biti ne znam kako besne, znaci adekvatne potrebama takvog studija.
|
|
|
#14 |
|
Vibrator
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Senior Member
|
Quote:
prvo covek treba da kaze za sta mu trebaju u tom manjem studiju, da li za slusanje tokom trackinga ili za miks... ako je za miks onda uzmi nesto besno i ne misli, ovde je rec o desetinama evra a zvuk ce biti bolji svakako, ja na slusanju nikada ne bih zakidao ![]() poz! |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Moderator
|
Kakve veze ima "veličina" studija sa izborom slušalica?!?
Ako je puno dati 160EUR za DT770 Pro i riješiti problem prvih slušalica na duži period, postavlja se pitanje jel' to ikakav studio... Ili više volite svakih nekoliko mjeseci dati po 50EUR za neke 'nako sluše?!?
|
|
|
|
#17 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Miha Blaze da, al te su oko 150 evra... prvo covek treba da kaze za sta mu trebaju u tom manjem studiju, da li za slusanje tokom trackinga ili za miks... ako je za miks onda uzmi nesto besno i ne misli, ovde je rec o desetinama evra a zvuk ce biti bolji svakako, ja na slusanju nikada ne bih zakidao Tu bih se slozio sa Tikijem, bolje je odmah uzeti ono sto je dobro i resiti problem na duze. Upravo kupovinom losijih slusalica (jer trenutno nije pri lovi) zakida na slusanju.
|
|
|
|
#18 |
|
Senior Member
|
kao sto sam rekao, ja na slusanju ne bih zakidao, pogotovo ako se radi slusanje na slusalicama!!!
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Pro Member
|
nebitno je dal' zakidas... uvek valja imati rezervno dobro slusanje
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Member
|
Dajem glas za Yamaha RH-5Ma, mo?da ko?taju 60-70 eura, nisam siguran, ali sasvim dobra kupovina. Inače Tikijev predlog je najbolji ali malo vi?e para. Ako to ne dolazi u obzir najozbiljnrazmotri tu Yamahu.
Pozdrav
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|