|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
kao shto rekoh... nuendo mi je i dalje resenje broj jedan zbog moje funkcionalnosti i brzine rada u istom sa gomilom shortcutova koje godinama koristim...
E sad... da je PT izazov... jeste i morace da bude savladan ![]() Shto se midija tice, sumnjam da cu ikada da ga koristim, ali ovo usnimavanje & mix.... probacu pa cem videti ![]() A shto se "Export"-a tiche, da upravo je potreban Digi Translator koji zahteva da bude kupljen i da imam iLock za isit shto mi je totalno apsurdno da kao dobijesh sekvencer i kao 'snimaj u njemu' ali kad budesh hteo da srendash neshto a ti lepo 'bounce'uj ![]() Nego... moze im se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Heh eto vidiš, a ja sam nekako žalio što nisam kupio M-Audio čauru da mogu koristiti ProTools, sad znam da neću, ostajem ja kod Nuenda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Ne treba ti nikakv Translator, mozda ti je samo s****na opcija (jel crack?) ili tako nesto. A sto se tice mixanja na PT LE...ne mozes nikad da ga poredis sa pravim PTools-om. Zbog DSP-a, (pravi PT ima gomili DSP kartica i ne vuce nicta od kompjuter CPU-a). Mozes da trpas i trpas trpas plugove i nema znojenja..!! Pa onda ti trebaju pravi Plug Ins (koji su skupi)...
Onda - konvertori ne mogu da se porede sa LE interface-ima..itd... PT LE je samo da vidis kako to izgleda, da naucis (jer mora da se zna - kao azbuka) i da pocnes da stedis za pravi set up.... Dobar je za editovanje (ja ga koristim za to), za zvucne efekte (tv, film) gde samo koristis postojecu biblioteki i redjas po slici..a miksas negde drugde, i za demo - zapocnes kuci, zavrsis u pravom studiju! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
DEMONIO, sta ti ocekujes da nadjes u tom export meniju? Zamagljen ti je zato sto nemas Translator, a jedine opcije koje meni u LE izlaze su "Export OMF/AAF" (za koji ti treba Digi Translator), i Export MIDI (koji ne vidim na tvom shot-u).
PT LE 7.0 na osx 10.4.2 edit: naravno nisam provalio da si to vec sam skontao ![]()
Potrero Post The sound of a great picture. Last edited by Ni; 06-02-2007 at 09:41 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
j***m ti digi translator...glave smo polomili dok smo skapirali kako da izbacimo kanale...Manley nam je tu pomogao,i Demonio naravno koji je sve to ukapirao kako se radi,dok sam ja sedeo pored njega i gledao onaj Pro Tools kao tele
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
i jesi baunsovao na kraju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
Ma sve je sredjeno
![]() ![]() I da... bounceovali smo njihov mix da bi Jan imao uvid u to shta su crnje loshe uradile ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
A gde ste nasli te crnje (iz Amerike?) da im radite miks?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() mozda sam glup, ali meni nije jasno zasto je ova tema u dsp odeljku...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opet problem u problem-programu | ANITA | Audio Software | 23 | 02-10-2007 10:14 PM |
problem.. midi problem | nestor | Audio Produkcija - Tehnike | 2 | 15-12-2006 05:24 AM |
problem veoma ozbiljan problem | alavuk | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 15-10-2006 02:47 PM |