![]() |
Problem sa exportom iz PT LE 7.1
Po?tovani,
Imam VEEEEEEEEEEELIKI problem koji se tiče exporta kanala tj. traka iz ProTools projekta da bih iste mixao u Nuendu. Export funkcija mi je zamagljena ?to ćete videti na slici... Jedino ?to sam uspeo da uradim jeste da sa "Bounce to disk" funkciojom u real time renderujem svaki kanal, ali to je vi?e nego mučenje obzirom da mi svaki render traje po 5 min i tako npr. 20 kanala po projektu a ima 4-5 projekta.. :( Takođe sam uspeo na osnovu Manleyeve pomoći da izbacim regije iz Poola koji ima PT, ali meni treba mixdown svih traka a ne samo parcijalno deo neke trake... Moliiiiiiiim pomagajte :) Evo i slike čisto da vidite o čemu prilčam. Nije valjda da mi je potreban DigiTranslator da bih svojih PT projekat srendao u .wav?!?!?! Nelogično :( POMOOOOOOOOOOĆ! EVO LINKA: http://img185.imageshack.us/img185/6205/maglavb4.gif |
Re: Problem sa exportom iz PT LE 7.1
consolidate regions pa izbaci fajlove
|
Hvala veliko nisam samo skontao da je consolidate regions u edit meniju :) sada sve ide glatko... :)
A stvarno kad smo već kod toga ... ceo mix bih morao da srendam sa Bounce to disk jeli?! Kada bih naravno mixao u PTu? |
Quote:
nego napravi jedan master track da bi lakse kontrolisao level...vidim da ti fali;) imas i opciju select unused pa clear selected....za fajlove koji su viska |
Hm a zasto bi mixao u Nuendu? Mnogi kazu da je za mix protools majka... A sad neznam za LE :D
Samo znatiželjan... :) |
Izbegavajte da "bounce to disk" u Pro Toolsu....idite na "export file". Bolji je mnogo zvuk. Bounce t disk jos uvek koristi stare algoritmove iz Mix sistema...(tako sam bar procitao negde).
Prvo naravno konsolidate sve trake od pocetka... |
Hmm... mix u Nuendu... pa zato shto mi vishe lezi isti sekvencer :) A obzirom da imam gomilu posla koje valja zavrshiti nikako da odvojim vreme i pocnem da proucavam PT natenane :(
E sad... Export je*eno nece da radi kod mene (kao na slici gore) e sad da li je samo do Digi Translatora ili do neceg drugog stvarno ne znam :( Ima li neko josh PT LE, i da je imao slican problem kojim slucajem?! Da Bear: Upravo iz tih razloga josh uvek se nisam 100% "konvertovao" na rad u PT-u... Vec lepo cenim svoj Nuendo i freeze funkciju :) heh... Tomislav: Malo da se rasteretim ovih komercijalnih sranja koje treba zavrshiti pa cu da vidim da uradim neki mix i u PT-u pa eventualno da se uporedi zvuk Nuedna i PT-a sa istim pristupom mixu :) mada mislim da je OFF to vec radio :) |
Ne radim u PT, ali sigurno imas opciju da exportujes *.omf. Cini mi se pomocu DigiTranslator 2.0 software-a, ako se ne varam. Onda import u Nuendo i to je to.
|
Quote:
za sad mi je spor download |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:42 PM. |