|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() da... slazem se... svaka skola se (skupo) placa. ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
niste dobro prochitali , rekao sam da kliknete na link ispod "finally"(za koju znam da nije savrsena jer imao sam 17 godina kad sam je napravio u demo verziji FL-a , pa nisam mogao da sejviram i kasnije dodam jos nesto)
http://www.indie-music.com/bands/talented%20drummer |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ma razumeli smo mi dobro, nego ti nisi skapirao...malo te spustamo na zemlju, ok si i imas talenta, ali izgleda da jos nisi izasao iz puberteta...stvar je u tome da smo svi vec prosli tu skolu koju ti serviras....zato fino, polako i kulturno se ukljuci u diskusije i uci..... nema ljutnje, ovo je bilo drugarski |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Nije lose kao pocetna ideja....struktura ne valja...dobri zvukovi - bass super i onaj uuuhuu...bubanj ok, malo si smorio sa prelazima....previse..
samo napred bice nesto. A, opet ista prica, kao i sa svim demosima...."evo nesto od pre dve godine, nesmiksano, itd..." Usput, sa ovim ces se tesko "probiti" preko..ima toga ko salate, rade ljudi..tj. radili su...pomalo D&B izlazi iz mode... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
znam da me spustate na zemlju , hvala na spustanju,uspeli ste malo da me spustite..ali ne znam sto volim uvek stare stvari da stavim prvo, pa onda izgledam kao neki mali glupan ,neko dete koje misli da je neko i nesto...valjda su mi drage.
Anyway, umem ja i mnogo bolje i normalno da bih voleo da chujem komentare i za te stvari od nekog ko se bavi tim vec duze vreme , a ne od likova koje ja znam i koji ne znaju ni da upale ...Fruity , recimo -najlakshi od svih A verujte mi nisam majmun u oblacima kao mnogi koji su moje godishte ,koji nabacaju u reason-u rex fajlove i tako jednolichno smaraju 4 minuta . da sam dosad bio majmun i smarao dj-eve i producente , vec bi neshto uradio, al' poshto nisam , rek'o da smaram ovde ljude koji ce me barem saslushati pozdrav.com http://www.myspace.com/talented_drummer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Što se tiče spuštanja na zemlju, ja svoje mišljenje u vezi toga imam.... sa mnom se slaže i Alan Belkin...
i molim sve koji komentiraju da text pročitaju. http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16473 Kada se radi o relativno negativnim kritikama, bilo bi dobro da budu konstruktivne ili se od njih suzdržite. Svatko ima svoju putanju rasta, na ovaj način se ta putanja prekida i blokira, a ja smatram da to ne bismo trebali namjerno raditi. Nisam poslušala talented drummer-ove stvari jer nisam u tom zanru, ali unatoč svemu ostajem pri svojem mišljenju. Prilično ste ga spustili na zemlju! Toliko da u njemu možete ili izazvati gnjev i aroganciju ili s druge strane upropastiti njegovu volju, entuzijazam i želju za učenjem i napredkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
pa pazi , moze da stvori i "kontra-produkt" da kaze e sad cu da im se krvi napijem (sorry idekiuse
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
evo mog skromnog mishljenja za TalentedDrummerov myspace music: - 3am a tebi se spava.mp3: interesantna ideja, ali ima mnogo ponavljanja glavne teme... - and thats how u do it.mp3: ovo mi se svidja. chill-house. mozda onaj sample shto viche "Wa Wa Wa" je preglasan i nekako mi opet predugo traje...? shta znam, ovakva muzika se slusha u pozadini, i sve shto smeta odmah se "prepozna"... mada ukusi su razlichiti [shto bi rekli - nismo svi isti]... (: nice stuff... - always save as.mp3 - ova ideja je najbolja... podseca me na ortaka iz VA koji radi ovaj neki "fazon" u Reasonu... isto vazhi za OldSkoolElectro.mp3... Nice stuff (: preglasno ali nice. - finally.mp3 - svidja mi se ideja... ali, opet, previshe se ponavlja glavna tema ili shta li vec... drugi deo ima mozda mnogo reverba al sve u svemu, nije loshe. samo napred! thumbs up! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Konstruktivna realna kritika je uvijek u redu!! Ali pokopavanje bez pomoći i sugestije za "otkop" je vrlo neprijateljsko. Da, da, ku?im mu?ki svijet itd... ali to mo?emo u ekonomiji, pravu itd.... ne u stvaranju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
noise d'n'b | noonchaka | Promocija radova | 3 | 18-05-2009 10:41 AM |
Riblja Čorba - Minut sa njom (2009) | awacs | Audio Produkcija - Tehnike | 24 | 23-03-2009 09:10 AM |
-= D'n'B =- | ProkDu | Dragan Ivanović | 10 | 28-10-2006 11:39 AM |