|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Moj skroman demo Timewarpa 2600(trenutno sam bez klavijature pa sam ogranicen na jednu oktavu u Abletonu)
![]() http://download.yousendit.com/FA2C72FD0A761A80 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je Timewarp?
![]() Ludilo... pogotovu bas string, iako nije namudjen vrlo je suptilan, zvuci onako - Junovski ![]() Btw, igram se ceo dan sa Jupiterom i sve mi se vise svidja. Sto potovi nekad uopste ne rade, jel to limitacija demoa ili je ponovo neka ableton nekompatibilnost ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() Last edited by lesha; 04-04-2007 at 07:51 PM. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
da,ako si Vishnu ili Brahma onda ima smisla
![]() demo: Limitations:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Cak sam i Computer Music Special skinuo i unistio ionako osiromaseni ratio ![]() Nego ,volim da sviram sa dve ruke na 5 ili vise oktava odjednom a ne da skacem iz oktave u oktavu .... ![]() Napravio sam jos jedan bolji demo sa arpeggio bassom i Tangerine Dream sekvencom pa cu da okacim kasnije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Arpovi su meksi od Moogova i meni je to cak odredjena prednost-
pogotovo za padove i string machine zvukove . Mada ne boj se i za bass i leadove-drmaju bolje nego Arturia ![]() Novi TD demo od mene-poslusaj kako sam na kraju otvorio filter a resonance izbija u prvi plan(ocigledna razlika izmedju Arturia emulacije i Timewarpa 2600) http://download.yousendit.com/EBE606612DE73893 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Interesuje me sta ce Clusterchord da kaze za autenticnost "Arp" zvuka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
MCI Master
|
![]()
Evo da se nadodam..
malo sam probao Arturiu Propheta i usporedio s svojim P5-icama.. svasta si ti programeri ufuraju u glavu a onda jos markenting to napuca i na kraju to previse kosta..... osim sto nacrtaju instrument i naprave isti programing protokol (+ pokoji add-on) sve u svemu ni priblizno nije pravoj stvari ..niti rev 2 niti rev 3..... ne kazem da je to neiskoristiv PLUG ali to nije isto....ja sam jedan od onih koji isprobava i ako nista drugo dogovoricu s Tomislavom da usporedimo JP8V demo i njegov JP 8..mada ne vjerujem u cudo.....(JP8 Rocks kupit cu ga jednom makar me kostao ****$) istina je da ako si date truda i malo poradite na arturijinim plugovima dobijate gotovo istiu sound s istim karakterom na svima.... Arturia plugove radi u kvalitetnijoj izvedbi i u vrhu je te tehnologije ali nije dorasla da napravi pravu stvar,,,, BTW. imate na Tomislavovom web*u Demo moga Prophet 5 Rev3.3 ...I sam Tomo kaze da je to bomba...pa usporedite sami ...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji midi upgrade za Jupiter-8 rev.1 ? | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 21 | 26-05-2008 09:32 AM |
Roland Super Jupiter - demo | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 31 | 12-11-2006 03:05 PM |