|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bas sam neki dan razmisljala o tome kako su prosli mjeseci da radim sa glazbom, ali da ustvari nista vrijedno nisam stvorila. Vrijedno po mojim mjerilima... ?to je jedino i bitno (meni). Znači, wow, super, imamo love za svasta, a skladatelj u meni spava. Iako je "skladao"... ![]() Ali imat cu u vidu i bit cu oprezna! Hvala ti! Kada bi se dogodilo da se "odljubim" od glazbe, ?ivjela bi ?ivot s puno manje čarolije. A počne? se baviti ba? zato da tu "čaroliju" umno?i?... bar sam ja tako "planirala". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
"O, Muziko! A što ćemo
Jedno drugo kriviti? Nit' možemo MI od TEBE Nit' TI od NAS živiti." (Parafraza - ako se dobro sećam - Antuna Gustava Matoša)
"The artist looked at the producer/ The producer sat back/ He said, 'What we have got here/ Is a perfect track/ But we don't have a vocal/ And we don't have a song/ If we could get these things accomplished/ Nothin' else could go wrong'." |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Ma plamen se uvek upali kad stigne nesto da se radi - miks, remiks, muzika za reklamu...gine se da se uradi najbolje sto moze, da se impresionaira itd....ali kad pocnu posle natezanja, kad pocnu da se izivljavaju kreativni direktori i A&R majmuni, pa promene koncepta u zadnjem momentu, pa onda rese da uopste ne rade nista, ili ako se nekako uradi, pa kad pocnu da zavlace za isplatu itd....onda se plamen opet ugasi! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
U pocetku sam ja ziveo za muziku, a posle je i ona pocela da zivi za mene.
Tako da smo sada u jednom jako skladnom braku! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Hmm... posvetiti veci deo svog zivota muzici i uzivati u tome, to mi je ok (pogotovo kad si mladji), ali ziveti ZA muziku mi je malo ekstremno shvatanje.
Pomenuo sam godine jer kad malo odrastes moras da radis (ako mozes da zivis od muzike to je extra - ja nisam imao tu srecu), i ono najbitnije... imas porodicu, dete koji automatski (bar meni) zauzima prvo mesto u zivotu. Muzika mi dodje kao savrsena ljubavnica... oblikujem je prema sebi, uvek je tu, pomaze kada sam nervozan, kad mi je tesko, kad imam nesto kreativno da kazem (jer pesnik a ni vajar i sl. nisam), pa i kad mi je samo dosadno. To je svrstava na jako drugo mesto (bori se sa zenom ![]() ![]() Pozz
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
e Lacky, ova ti je dobra! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ZA - 200%
OD - 100% a mrzim ju nekih 50%!! To je onda kad se dogode ove gluposti o kojima DaBear prica - natezanje, promjene koncepta, ganjajne love, usijane glave...
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
Za
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kako da prodam svoju muziku??? | loadedmutha | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 3 | 13-03-2008 07:51 PM |