|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Andrej Babic?
I profesor glazbe, "super" M.Š.? ![]()
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 03-12-2006 at 01:16 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Psiho
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
Fali jos i Valencic da bude "3 od 3"
![]() Uglavnom ja ne promasujem ![]()
![]() |
#14 |
Psiho
|
![]()
za ovog trecheg ne znam... ali iskreno, trudio sam se to odradit i nestat u vidu magle. Bilo mi zhao klinaca, a "profesor" mi je jedna od najnesimpatichnijih mushterija IKAD!
I da ne zaboravim neprikosnoveni ljetni hit "Blue laguna" pod visokim pokroviteljstvom hotela Plava Laguna u Porechu ![]() Mah... ako nishta rano sam shvatio kako izgleda show biznis iznutra ![]()
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Hehe, ja ne znam da li neko ovo nije primetio!
I jos jedna stvar, onaj brejk gde bas igra glavnu ulogu (posle prvog refrena valjda) Rollingstones - Anybody seen my baby sa promenjenih par tonova! ![]() Bruka i sramota! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Takve stvari obicno cujem u kaficu i slicno tj. gdje moram ali i ja sam primjetio.
Sto se cudimo? Dino Merlin "Svicarska" ARANZMAN!!! od Madonna - Power of goodbye. HMatahari - on je specijalista za solaze(Where did my heart go - George Michael(tj.Was Not Was),Could I have this kiss forever - E.I. i W.H.) Ono Deenovo sranje za Eurosong: dva(2) motiva od Donne Summer(aj to moze i pod citat).
"Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." Last edited by tom; 07-02-2007 at 11:35 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Prevod na srpski i hrvatski | diviner | Predlozi i sugestije | 9 | 03-04-2009 01:26 PM |
Srpski nord lead sajt :) | darkstar | Razno | 15 | 07-05-2008 10:45 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |