|
Zoran Vračević - Vrač Jedan od nasih najrenomiranijih producenata, Clubing/Single Mixing veteran, covjek ciji je spisak uspjesnih radova veoma, veoma bogat (Ceca-London Mix, Las Ketchup (2 singla),Kylie, Jamelia, Bob Marley (2 singla), M People, Gloria Estefan, Bond, Narcoti Thrust (2 singla), Aaron Soul, Sugarbabes, Candice Alley,, Nate James, Kathy Brown, Kristine W, Doobie Brothers, Shystie, Raghav, Negrocan, Alabina, Ladies First, Nio...) |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
sad ja ocekujem da se neko sazali pa da mi uruci minimum maximum ... malo smo zasli u off ...
|
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
ajd' turn me on ! :] sad malo vise off topic kad smo kod ove recenice ako neko ima plocu diane ross gde je ona stvar muscle sa majkl dzeksonom na kraju a strane ima mali loop gde kaze turn me on ... (ne znam zasto sam ovo rek'o al moze da koristi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Samo da napomenem da sam sva ta slusanja doziveo preko PMC AML-1 5.1 sistema ![]()
![]() |
#16 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() pozdrav bogi p.s. Za neupucene, evo: PMC AML1 review
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
Meni je apsurdna ta prica, jednostavno zaista mnogo ocekujem od 5.1 standarda u buducnosti.. SVE se moze uraditi u njemu da valja, a narocito koncertna izdanja.. toliko slobode, maste, nece jos dugo biti iscrpljeno... a kad smo kod industrije, to znaci i dalji pomak u celoj audio-engineering industriji sa obzirom na tehnicku zahtevnost 5.1 zapisa, a da ne pricamo o 96/24 zvuku koji uz to MOZE da ide.. 5.1 reverbi, procesori.. lele..
|
![]() |
![]() |
#18 |
Member
|
![]()
7.1 nije nikakav poseban industrijski standard. Sony-jev SDDS je jedini pravi 8 ch, ali nije kućni format.
7.1 se dobija "interpolacijom" zadnjih surround kanala, radi utiska bolje prostornosti. Recimo da su realno 6.1. Ne znam zašto sam ovo napisao? ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
ma idi videx one monitore ... bruka ... elem sto se tice 5.1 kvaliteta tj mixa slusanja, nemam nista protiv toga konacno pravi surround zvuk al' rekox vise mi je to za atmosfericne snimke nego za elektroniku , mozda gresim a nadam se da gresim ...
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Buducnost muzike? | disco violence | Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken | 4 | 18-04-2009 11:27 AM |
Buducnost muzike | Danny Lou | Razno | 132 | 12-12-2008 09:02 PM |
Buducnost Audio Tehnike... | slowstar | Slobodan Marković | 27 | 15-06-2007 03:54 PM |