|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
a inace, nesto sam zgutao ovaj loperamid ovih dana, pa mi ne radi serach,..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
MAO
|
![]()
jest, i ako tako bounceovan mix bacis nazad u PT/Nuendo i ponovo ga bouncujes, onako na prazno, dal se ista menja??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
|
![]() Quote:
Onda je to - to! Mucila me je ova dilema jer u Nuendo-u ne moze da se barata sa insert/send efektima na offline nacin... znaci, jedino preostaje audio mixdown export. (barem ja ne znam nacin da efekat na insertu primenim na drugi nacin osim audiomixdown trake)
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
ja u principu kad to radim upalim one kompjuterske zvucnike od 10e i ne cujem ama bas nikakvu razliku!
ne volim da slusam mixdown-e na monitore.. umeju da istripuju ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
pa nesto kontam da bi mogao da uradis bounce selection za sve delove u toj traci na kojoj zelis da uradis offline proces, da bi dobio jedan fajl .. onda odes gore u audio =>plug-ins i izaberes sta ti je ciniti. Prethodno snimi presete na pluginovima koji ti vec stoje u insertu..
Da li jos neko osim DaBear-a ima misljenje o tome da Nuendo ne radi nista lose prlikom re-exportovanja vec exportovanih mixdowna? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa ja sam rek'o za Pro Tools (ne nuendo) da nista ne menja...to bi trebalo da bude isto..samo su brojevi u pitanj (0 i 1)..Eh? A sto je to toliko vazno? jel se tebi cuje velika razlika? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Audio mixdown | "7" | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 08-06-2007 11:25 PM |
..mixdown vs. recording.. | lesha | Audio Produkcija - Tehnike | 17 | 13-12-2005 07:53 AM |