|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() To je jos gore od distorzije... mada, mislim da nije nemoguce... samo fantaziram. Kada si spomenuo reverb... sinulo mi je da bi to mozda moglo da se uradi wavelet transformacijom (surovo, znam)... naravno, potrajalo bi i rezultati bi mogli i da izostanu... a i nisam primetio da se neko time bavio,... treba prvo "prepoznati" reverbe, pohvatati ih na spisak, precizno ih odmeriti, i poskidati... lako, zar ne? Iskreno, ova tematika (reverb-lift) me jako zanima, posto bi strasno olaksala merenja zvucnika u non-anechoic prostoru (a takvi su svi, manje vise), i analizu akustike sobe. Video/filmska industrija ima mnogo bolje razvijene alate za ovakve poduhvate, i distorzija kod videa je recimo preeksponirana slika... a to se leci koliko znam... izgleda da je u audio industriji manje para nego u filmskoj, ili preeksponiranost slike vise smeta od distorzije zvuka.... Mozda za distorziju treba pitati nekog starijeg i iskusnijeg, koji je svasta pregurao preko glave... samo nagadjam. pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
sta mislis zasto postoji zebra ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Prebijes gitaristu!
I nateras ga da kupi 335 i Fender tvinreverb! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Mozda AC30 umesto twina, ali nije ni twin los
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Vidis da nam je ukus slican razlikuje se samo u mirodjijama!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Nema to veze samnom, covek oce da izbaci distorziju i pita kako.
Last edited by LACKY; 20-04-2006 at 03:10 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
super.. Nema pomoci tu znachi..
![]() Hvala vam u svakom sluchaju.. ![]() pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Da li je moguće ukloniti distorziju vokala-uz WAV | d3houseworks | Audio Produkcija - Tehnike | 15 | 16-12-2008 11:01 PM |
koja pedala za distorziju tb 303? | goasia | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 18-07-2008 07:51 PM |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |