|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#12 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Zadovoljan obja?njenjem? ![]() Eto, ako ja nisam spreman da pohitam početnicima u pomoć, ko nije? ![]() Btw, da, ono je dobra ideja iz prvog posta, a ne znam da li ste razmi?ljali da sa glavne strane mo?e da se uđe na deo sajta gde bi se nalazili članci, tj tutorijali, koji bi se čitali, a ne bi bili u formi tema? Ne?to gde bi bila napisana upravo ta uputstva za početnike? Znači sekcija sajta.
![]() |
![]() |
#13 |
Administrator
|
![]() ![]() ![]() Ajd razmislicemo o prijedlogu...Ovih dana cemo krenuti dosta toga da redamo na portal (bas za pocetnike...znaci neke osnovne stvari) pa bi mozda zaista mogli otvoriti jos jednu sekciju kao podrsku tome...Razmislicemo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Ne znam zasto je na Benchmarku nemoguce dati oglas za neku prodaju, sve dok nemas 100 postova..?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#16 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
MAO
|
![]()
Citas mi misli.. bas sam identicnu stvar hteo da predlozim
a sto se malih oglasa tice, ne slazem se... ovako je veca ponuda zanimljivih sprava ... zabole sto neko nije zainteresovan za ucesce na forumu kad oce da proda npr Mackie hr824 za 800e... i wish ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Benchmark je forum na kome imas u 4 sata ujutro po 200 ljudi(znas ono 98 usera i 102 gosta). Nas nema nikada vise od 20, i ovo je strukovni forum, i divno je cudo sto smo se i ovoliko sakupili! Treba napraviti jedno poglavlje za pocetnike gde ce se postavljati pitanja tipa "kupio sam comp i mikrofon sta da radim da bih nesto snimio?" A ti novopridosli clanovi mogu da prate naprednije tread-ove, i ako krenu da lupetaju gluposti da im se kaze "imas tamo pa prelistaj" i ne lupetaj! To bre imate na mngim poznatim strukovnim forumima, gde dolazi mnogo ozbiljnih likova, i kada natrci indijanac i krene da lupeta, ne mozete da verujete kako ga iskuliraju. Normalno!, nama je stalo do svakog clana, bez obzira na level znanja, i zato treba imati malo vise tolerancije.Jer smo mnogo manje podrucje i forum je na jezicima BivseJugoslovenskih naroda (ne znam kako drugacije da nazovem a da nekoga ne uvredim ili greskom izostavim). Tako da (da budemo realni) tesko ce da zaluta veci broj stranaca, cisto zbog jezika. A pogotovo trad-ovi (u najvecem broju slucajeva novih clanova) tipa "pomoc" "hitno" "sta da radim" itd. koji te u startu iznervira kada udjes i vidis o cemu se radi. Tred treba da nosi naziv koji ti odmah sugerise sta coveka zanima tipa "audio karta do 150 e savet " i nema dileme, uvek ce se naci neko u tom momentu raspolozen da posavetuje. I to je prva stvar koju nekada treba i svi mi da imamo na umu, pa tako da uputimo i novopridosle a to je neka opsta kultura ponasanja u forumskom saobracaju! Last edited by LACKY; 20-04-2006 at 01:58 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|