Go Back   Rumski Forum > Rumski > Predlozi i sugestije

Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-04-2006, 12:23 AM   #11
zvincic
Pro Member

zvincic's Avatar

Default Re: Sta mislte....?

Quote:
Originally Posted by lesha
zvincic, ti li si?
zalim
Old 15-04-2006, 12:47 AM   #12
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by lowrider_vbk
evo mene zanima mo?e li mi neko objasniti jednu stvar na cubaseu kako se dodaje na neku pismu tuc tuc tuc
Chain ti je (unazad) Cubase-Kartica (soundblaster ultra giga ZX Spectrum)- Preamp (ne?to od Behringera) - DI- (isto od behringera)- Mikrofon (sm57 obavezno, jer bolje trpi pritisak)- ti i neka maloletnica kojoj objasni? da to sve nije radi niskih strasti, već da ?rtvuje svoje mlado telo radi tvog muzičkog napretka, i da će je ceo svet znati po tom hitu koji pravi?. E sad gde tačno da uperi? mikrofon da bi dobio maksimalan tuc-tuc, to već ne znam, probaj sam, a i neke stereo kombinacije mogu da urode plodom Znači samo pusti? pesmu, i dok dodaje? tuc tuc, pazi? da bude? u ritmu, ako ti je problem prvo ve?bajte uz metronom, groove je najbitniji!!!

Zadovoljan obja?njenjem?

Eto, ako ja nisam spreman da pohitam početnicima u pomoć, ko nije?

Btw, da, ono je dobra ideja iz prvog posta, a ne znam da li ste razmi?ljali da sa glavne strane mo?e da se uđe na deo sajta gde bi se nalazili članci, tj tutorijali, koji bi se čitali, a ne bi bili u formi tema? Ne?to gde bi bila napisana upravo ta uputstva za početnike? Znači sekcija sajta.
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2006, 12:58 AM   #13
diviner
Administrator

diviner's Avatar

. Ti si manjit.

Ajd razmislicemo o prijedlogu...Ovih dana cemo krenuti dosta toga da redamo na portal (bas za pocetnike...znaci neke osnovne stvari) pa bi mozda zaista mogli otvoriti jos jednu sekciju kao podrsku tome...Razmislicemo.

diviner is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2006, 04:54 PM   #14
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Ne znam zasto je na Benchmarku nemoguce dati oglas za neku prodaju, sve dok nemas 100 postova..?
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 15-04-2006, 08:04 PM   #15
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli
Ne znam zasto je na Benchmarku nemoguce dati oglas za neku prodaju, sve dok nemas 100 postova..?
A to je druga stvar koju sam hteo da predlozim...... bar 50
Old 16-04-2006, 02:25 AM   #16
statusband
Senior Member

statusband's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dushan_S
Chain ti je (unazad) Cubase-Kartica (soundblaster ultra giga ZX Spectrum)- Preamp (nešto od Behringera) - DI- (isto od behringera)- Mikrofon (sm57 obavezno, jer bolje trpi pritisak)- ti i neka maloletnica kojoj objasniš da to sve nije radi niskih strasti, već da žrtvuje svoje mlado telo radi tvog muzičkog napretka, i da će je ceo svet znati po tom hitu koji praviš. E sad gde tačno da uperiš mikrofon da bi dobio maksimalan tuc-tuc, to već ne znam, probaj sam, a i neke stereo kombinacije mogu da urode plodom Znači samo pustiš pesmu, i dok dodaješ tuc tuc, paziš da budeš u ritmu, ako ti je problem prvo vežbajte uz metronom, groove je najbitniji!!!

Zadovoljan objašnjenjem?
Uvek se slatko nasmejem tvojim odvalama.Sad zamisljam lika kako mu to objasnjavas...hahahahahaha
Old 16-04-2006, 02:41 AM   #17
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Citas mi misli.. bas sam identicnu stvar hteo da predlozim
a sto se malih oglasa tice, ne slazem se... ovako je veca ponuda zanimljivih sprava ... zabole sto neko nije zainteresovan za ucesce na forumu kad oce da proda npr Mackie hr824 za 800e... i wish
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2006, 02:57 PM   #18
Dushan_S
Pro Member

Dushan_S's Avatar

Quote:
Originally Posted by statusband
Uvek se slatko nasmejem tvojim odvalama.Sad zamisljam lika kako mu to objasnjavas...hahahahahaha
Ma ja to iz iskustva, tuc tuc je bitan element moderne turbo dance tuc tuc subkulture. Pa da se čovek ne muči ko ja dok ne skapira
Dushan_S is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2006, 01:30 AM   #19
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Originally Posted by Mogli
E!, nemojmo da preteramo!
Benchmark je forum na kome imas u 4 sata ujutro po 200 ljudi(znas ono 98 usera i 102 gosta).
Nas nema nikada vise od 20, i ovo je strukovni forum, i divno je cudo sto smo se i ovoliko sakupili!
Treba napraviti jedno poglavlje za pocetnike gde ce se postavljati pitanja tipa "kupio sam comp i mikrofon sta da radim da bih nesto snimio?"
A ti novopridosli clanovi mogu da prate naprednije tread-ove, i ako krenu da lupetaju gluposti da im se kaze "imas tamo pa prelistaj" i ne lupetaj!
To bre imate na mngim poznatim strukovnim forumima, gde dolazi mnogo ozbiljnih likova, i kada natrci indijanac i krene da lupeta, ne mozete da verujete kako ga iskuliraju.
Normalno!, nama je stalo do svakog clana, bez obzira na level znanja, i zato treba imati malo vise tolerancije.Jer smo mnogo manje podrucje i forum je na jezicima BivseJugoslovenskih naroda (ne znam kako drugacije da nazovem a da nekoga ne uvredim ili greskom izostavim). Tako da (da budemo realni) tesko ce da zaluta veci broj stranaca, cisto zbog jezika.
A pogotovo trad-ovi (u najvecem broju slucajeva novih clanova) tipa "pomoc" "hitno" "sta da radim" itd. koji te u startu iznervira kada udjes i vidis o cemu se radi.
Tred treba da nosi naziv koji ti odmah sugerise sta coveka zanima tipa "audio karta do 150 e savet " i nema dileme, uvek ce se naci neko u tom momentu raspolozen da posavetuje.
I to je prva stvar koju nekada treba i svi mi da imamo na umu, pa tako da uputimo i novopridosle a to je neka opsta kultura ponasanja u forumskom saobracaju!

Last edited by LACKY; 20-04-2006 at 01:58 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 20-04-2006, 02:32 AM   #20
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Svaka ti je na mjestu LACKY. Taman ja ne moram da kucam .

diviner is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules