|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Administrator
|
![]()
Universal audio objavio saradnju sa NEVE oko buducih plugins. Ovo mirise na nako dobro. UA ne prestaje da prijatno iznenadjuje.
Quote:
![]() |
![]() |
#2 |
Mason
|
![]()
Ma idi... bankrotiracemo kupujuci njihove plugove
![]() A taman smo Max i ja jednom prilikom komentarisali telefonom kako im fali dobar kanalni EQ... i eto... bice ga... Verujem da ce to biti dobra emulacija 1073, ali verujem i da ce ohoho kostati ![]()
![]() |
#3 |
ton magistar
|
![]()
a oli moras, dejane, bas sve kupit?! i ja san do sad sve kupi od uad-a, a na kraju pola toga ne koristin.
znan da je tesko odolit, ali ne treba bas sve imat. ja u zadnje vrime i ne pratin novitete, jerbo mi to samo uzima vrime... a jos nisan nauci koristit ni ovo sto iman. nego, meni je cambridge odlican eq. kad treba okinut i stisat neku frekfenciju, precizan je ko kirurski noz. mada ja po kanalu najvise koristin nuendov integrirani eq (kad treba nesto srezat).
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ima li kakve najave o novom DSP-u?
![]() |
#5 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Izgleda da od zapada nismo naucili da ne budzimo reverbe i tamo gde im jeste mesto i gde nije, ali smo zato naucili potrosacki nacin zivota... Ljudi te ubede da ono sto si juce kupio vise nije tako o.k., a da ista ta stvar, sa dodatim ovim, ili onim, svezijeg datuma, OTKIDA koliko je dobra i da ces odbacivanjem stare i kupovinom nove dobiti neznam sta... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
Mason
|
![]() Quote:
![]() Ha, ha... imam dva para farmerica, jedan par cipela, jedan par patika, jedan dux "za vazne dogadjaje" i jednu jaknu koja i dalje lici na nesto... Garderoba je preskupa ![]() ![]() ![]() Ne ide da imenujem ljude, ali ziva istina... Nadjem se ove godine u Budvi sa dva moja prijatelja sa ovog foruma... Ja u belom dux-u, osoba X u lepoj plavoj kosulji sa nekom lepom aplikacijom, osoba Y u plavoj i lepoj majici... Prodje neki mesec, nadjemo se nas trojica u Zrenjaninu, opet sva trojica u istoj garderobi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SAE - rumski saradnja | diviner | Obavestenja | 2 | 05-09-2009 01:27 AM |
Neve 88RS EQ Next? | liman021 | DSP forum | 18 | 04-05-2007 10:37 AM |
uad neve 1081 v4.5 | liman021 | DSP forum | 4 | 21-11-2006 04:31 PM |
Sopstveni projekat sa: (Reason-om i Cubase-om). Potrebna saradnja. | Nikolic | Razno | 8 | 27-07-2006 10:33 AM |