![]() |
UAD i Neve saradnja
Universal audio objavio saradnju sa NEVE oko buducih plugins. Ovo mirise na nako dobro. UA ne prestaje da prijatno iznenadjuje.
Quote:
|
Re: UAD i Neve saradnja
Ma idi... bankrotiracemo kupujuci njihove plugove :mrgreen:
A taman smo Max i ja jednom prilikom komentarisali telefonom kako im fali dobar kanalni EQ... i eto... bice ga... Verujem da ce to biti dobra emulacija 1073, ali verujem i da ce ohoho kostati :-) |
a oli moras, dejane, bas sve kupit?! i ja san do sad sve kupi od uad-a, a na kraju pola toga ne koristin.
znan da je tesko odolit, ali ne treba bas sve imat. ja u zadnje vrime i ne pratin novitete, jerbo mi to samo uzima vrime... a jos nisan nauci koristit ni ovo sto iman. nego, meni je cambridge odlican eq. kad treba okinut i stisat neku frekfenciju, precizan je ko kirurski noz. mada ja po kanalu najvise koristin nuendov integrirani eq (kad treba nesto srezat). |
Ima li kakve najave o novom DSP-u?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Izgleda da od zapada nismo naucili da ne budzimo reverbe i tamo gde im jeste mesto i gde nije, ali smo zato naucili potrosacki nacin zivota... Ljudi te ubede da ono sto si juce kupio vise nije tako o.k., a da ista ta stvar, sa dodatim ovim, ili onim, svezijeg datuma, OTKIDA koliko je dobra i da ces odbacivanjem stare i kupovinom nove dobiti neznam sta... ;):mrgreen: |
Quote:
|
Quote:
Ha, ha... imam dva para farmerica, jedan par cipela, jedan par patika, jedan dux "za vazne dogadjaje" i jednu jaknu koja i dalje lici na nesto... Garderoba je preskupa:rotfl: Monitori? AD\DA, zvucne kartice itd.... ma badava... za to uvek vredi skrpiti pare, ostalo moze da ceka... :da::) Ne ide da imenujem ljude, ali ziva istina... Nadjem se ove godine u Budvi sa dva moja prijatelja sa ovog foruma... Ja u belom dux-u, osoba X u lepoj plavoj kosulji sa nekom lepom aplikacijom, osoba Y u plavoj i lepoj majici... Prodje neki mesec, nadjemo se nas trojica u Zrenjaninu, opet sva trojica u istoj garderobi :mrgreen: :banghead::da::rotfl: Mogli smo barem medjusobno da se razmenimo :rolleyes: |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:43 AM. |