|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
"...da, da, brojke ne lazu... ali ja tu i dalje nista ne razumem..."
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Brate, a kako si upalio Asio u oba programa? Tehnički nije moguće, kada si na istoj kartici, Asio driver dr?i onaj prvi program koji si upalio i drugi ne mo?e da mu pristupi.
![]() |
#13 |
Mason
|
![]()
Ma mislim da moze ASIO da se sharuje... nije mi to potrebno, pa nisam probao,ali mislim da moze da sharuje ASIO ukoliko se u Cubase-u ukljuci Release ASIO Driver in Background. Ja to ne ukljucujem, jer ne vidim sta ce mi...
Takodje mislim da je moguce koristiti dva ASIO programa ukoliko se u Cubase VST Connections oslobode recimo dva ASIO kanala... Onda bi taj drugi program trebalo da iskoristi ta dva kanala... neznam, bilo bi logicno da moze... Samo, kome je to potrebno, a zivot je kratak ![]()
![]() |
#14 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() 'ajde, bicu ozbiljan, u live-u su mi iskljuceni ulazi ![]() a ionako imam 16 asio ulaza i izlaza, tako da mogu da biram.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Elem, Lesho, koju karticu ima? i kako se zove taj ASIO driver koji bira? u jednom i u drugom programu? Ja znam da jedino preko drivera koji idu na sistemskom nivou mo?e? da deli? pristup ulazima i izlazima, a ASIO direktno pristupa hardware-u.
![]() |
![]() |
#16 | |
Vibrator
|
![]() Quote:
![]() i to 0404, bang for the buck ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Super Moderator
|
![]()
Mora da su pratili filosofiju KX drajvera koji nude 16 ASIO kanala za SB Live!.
Ja na SB Live! mogu da manipulishem njima na takav nachin. Recimo vracao sam stereo izlaz nazad u Nuendo zbog razdvajanja lijevog i desnog kanala, te nezavisnog modulisanja ili rekombinovanja (vokoderi, morpheri) MBox mi nudi samo 2xIn 2xOut ASIO kanala i to je to. Na CW platformi se moze jako lijepo manipulisati sa vishe kanala.
![]() |
#18 |
Mason
|
![]()
Creamware ima do 32 ASIO kanala... ti u project uneses koliko zelis, tj. koliko ti je potrebno... Sa njima se zaista lako manipulise....
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 13-12-2005 at 07:59 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
cubase sx3:export audio mixdown.. | Reinhardt | Audio Produkcija - Tehnike | 23 | 14-12-2008 09:18 PM |
Audio mixdown | "7" | Audio Produkcija - Tehnike | 32 | 08-06-2007 11:25 PM |
Audio Mixdown | dr.Ru | Audio Software | 17 | 07-08-2006 11:31 AM |
Recording Tutorial ;-) | dvuckovic | Tutorijali | 1 | 19-09-2005 04:42 PM |