|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() sto se tice originalnog pitanja, odradio bi to sa Liveom ili Logicom (u liveu se i dalje bolje snalazim ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cekaj, da li live odradi tom loop-u i midi file? Ako je tako odmah ga instaliram!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
@off
pa ja sam ti dao logic... ![]() a mozes i da sliceujes ceo loop preko audio/strip silence ... tako bar ja radim editing... nije tesko uopste |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
banned
|
![]()
Slice i Quantize u Cubase-u (i Nuendu valda):
Izaberes ceo loop ili deonicu koju zelis koristiti kao izvor ritma, audio->hitpoints->calculate hitpoints, podesis vrednosti koje ti dobro iseckaju loop, zatim opet audio-hitpoints-create groove quantize from hitpoints. Pojavice se jos jedna vrednost u quantize puldown meniju koja predstavlja tvoj loop (ime se moze menjati, kao i sam osecaj lupa preko quantize setup-a. Izaberes deo snimka ili ceo snimak na koji zelis primeniti quantize i realtime->quantize audio (ne mogu se setiti kako je u Cubase-u sx 2, jer trenutno imam samo trojku, ali slicno je i u starijim verzijama). Isto se naravno moze uraditi i preko logic-a, ali samo sam nekoliko puta radio u njemu, tako da ne mogu opisati ceo postupak posto mi nije pred ocima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
Uspeo sam!
![]() Hvala svima ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pitanje za majstore - MIDI sinhronizacija | Arthur | Audio Produkcija - Tehnike | 22 | 01-04-2004 10:00 AM |