|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
MAO
|
![]()
@max
kako ti se cini andjela ? ne znam kojeg je ranga... sto se pesme tice, nisam jos dosao u posed nekog snimka, video sam samo na TVu i nisam bio odusevljen (pesmom).. stvarno, ne volim ta dupla rimovanja anyway, zelim joj srecu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ne mislim da je pesma ikakav breakthrough. Jednostavne, letnje note... text isto.
Produkcija? Niko iz mog okru?enja nije pao na dupe zbog nje, ali se na mo?e ni zameriti ni?ta kapitalno, osim poprilično sterilnog zvuka. Ipak, o ukusima se ne raspravlja! Spot? Gomila butkica i sisica na Adi Ciganliji... ranije je bar bilo na moru. Sponzori? Samo, ipak mislim da ono silno rave-ovanje i egzaltacija sa početka ove teme nije NIKOME potrebno, a ponajmanje samom Vladi... Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]()
Gordon Benet
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Ne, hajde da bacamo malo hejta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gordon Benet ....
" .... we are breakbeat troopers and intergalactic travelers." Last edited by ProkDu; 09-08-2005 at 09:58 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Kao ?to rekoh, o ukusima se ne raspravlja!
Nije hate. Niti me "u crevca" zanima Vladova produkcija te pesme, nego se ne?to sećam da je ba? Vlado rekao proletos ovde, na Rumskom, da sprema neki letnji hit, eto tek da popuni prazninu do jeseni i prave ploče (mo?da malo traljavo citiram, sorry Vlado). Ja tebi kolega, ne ?elim da sugeri?em ni?ta sem da se i dalje lepo zabavlja? uz Vladovu novu kompoziciju! ![]() Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
perkusije u prelazu kao da lice na na Dino Dvornik - Manijache...ii se varam...sve u svemu svaka cast...trazili ste gledajte...hit...s'obzirom kakav je sad pritisak na Vladi dobro se i drzi...svi cekaju da h8uju...nedaj se Vlado...
![]()
![]() |
#16 |
Ivan Lekic
|
![]()
Neka sam i jedini koji ce ovo reci .. Pesma mi se svidja , jos vise produkcija , a najvise jednostavnost u svemu .. mislim .. Vlada mnogo briga sta ja i vi mislimo o tome , covek je i uspeo jer slusa samog sebe, ako neko moze bolje ..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
ton magistar
|
![]()
a di ja mogu cut tu pismu?
![]()
![]() |
#18 | |
Ivan Lekic
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
ton magistar
|
![]() Quote:
![]() hvala ![]() bdv: iman doma dva vladova albuma - originale, koje mi je on posla (sa autogramon). ![]()
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
@ton_majstor
Kolega, hvala za ovo kolega ![]() ![]() Nadam se da ces ovde svojim iskustvom i znanjem doprineti boljem shvatanju produkcije i tehnike. Evo ja sam se pretvorio u UVO. ![]() Salim se malo, ali sam ozbiljan. Tako da za sve sto imas da .... , pucaj. ![]() @Ivan Naravno
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vlado Georgiev - Hej Ti @ Barba Studio | ProkDu | Pricaonica | 8 | 11-04-2009 03:51 PM |
Vlado Georgiev - Singl.Novi album?? | Tribal_kg | Razno | 89 | 29-07-2007 02:36 AM |
Vlado Georgiev::: 23.02.2005 | dr.Ru | Obavestenja | 0 | 23-02-2005 10:51 AM |
Vlado Georgiev | Zid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 28-01-2005 11:21 AM |