|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Moderator
|
![]()
Kad mi neko kaze TOTO ja pomislim NEVERNE BEBE, a to mi bas i nije najprijatnija asocijacija.
Sve je to meni mnooogo dosadno. Vrati li se ti Dusane iz CG? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Member
|
![]() Quote:
Sjecam se kad se Steve Lukather "pojavio" kod nas masa gitarista nije uopste znala STA to on svira, koje skale, kakvu improvizu.........pa je proslo dosta vremena kad su skontali da kazu Uhhhhhhhh *ebote ovaj UBIJA, a da ne govorim o Paicu i onoj braci te o njihovom producenstkom,kompozitorskom radu! To su brate velike djigere, bez obzira da li neko voli tu svirku ili ne! Najvece priznanje su dobili na prvom mjestu od svojih kolega svjetskih muzicara pa tek onda od slusaoca! Hmmmmmmm, ne znam..........ja bih samo onako u prolazu! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Iskreno, ne volim mnogo da mislim ni o jednima, ni o drugima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
ton magistar
|
![]()
vec smo spominjali toto na forumu. meni su oni ok, ali ih nikad nisan nesto puno slusa i voli.
jeste slusali njihov zadnji album sa obradama? ne znan stvarno sto im je to trebalo, jer nista specijalno nisu napravili u svojima obradama, tako da mislin da su i oni sami sebe malo precijenili.
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
I ovo je forum za producente ..... inzenjere , kompozitore i ostalo .... c c c c c c c
![]() Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Pa, Toto su i kompozitori, nazalost
![]()
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Moze se njih i slu?at i ne.... i raspravljat o njihovim pjesmama ali su oni svaki pojedinačno snimili vi?e albuma za druge svjetske nju?ke nego mnogi studijski glazbenici vani... i s te strane ih po?tujem i cjenim.
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
off
a sa kim si se to svadjao ? ![]() ne dirajte mi Toto... bar nemojte da pricate o njima ako ste culi samo njihove najvece hitove... za mene su oni uzor u svakom smislu.. svirka, aranzmani i produkcija su odradjivani do perfekcije... po meni, pocev od rosanne Porcaro je postavio nove standarde u sviranju bubnja, a ni svi ostali muzicari nisu nista manje ludi... ja licno ih slusam mnoooogo i polako prikupljam sve njihove albume ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
HE, HE, HE znao sam da ces se ukljuciti ![]() ![]() Ma, Toto su fini momci, vaspitani, lepo sviraju, eto..... Jeste culi 'Milena generacijo' od 'Novih Fosila' aranzirana identicno kao Rosanna? ![]()
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Live one man band :) | STUDIOTON | Pricaonica | 1 | 04-09-2009 09:59 AM |
Master Scratch Band (Prvi Srpski hip hop band - 1984) intervju !! (2007) | DaBear | Promocija radova | 6 | 01-06-2007 03:27 PM |