|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
evo igrame se ....doduse tek sat vremena ..... za sada mi je miljenik S serija .... ali to ce da se promeni sigurno ..... fenomenalno .... muzicki ....
Svaki ima svoj karakter ..... meni fultec nije bolji d pulteca .... ali cu mu dati jos vremena pa cu pisati ...... cambridge prepisavaju za tri duzine ..... precision aq ima drugaciji karakter ali mi je za sada S bolji .... videcemo .... ovo je jos uvek pod euforijom ..... UAD ???? ..... Naravno ..... nemoj misliti ni trena ..... kao sto rekoh Pultec mi je bolji ...... ali 1176 , LA2a , faichild , Plate 140 , precision limiter ..... i te kako vrede para ...... urs su eq ...... a i obrati se Ivanu .... on ima Ultrapack ...za ..... nesto kao 900 e ..... ako se ne varam Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
URS Classic Console Equalizers <------------ Znaci samo EQ....
Ja nisam odustao od kupovine UAD-a Mozda ako izadje neki compressor koji je bolji od uad-ovih ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Vibrator
|
![]()
koliko sam skapirao, A i N imaju svoj smek (API i Neve) dok S sluzi za hirurgiju..
mmmm, jos kad se ubaci i hydratone ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Mason
|
![]()
Instalirao i probao ovaj URS...
Cini mi se da je odlican, ali nebih bas preterivao sa odusevljenjem... Hmmmm... stvarno je strava, ali moracu ovo detaljno da istestiram... Pogotovu me odusevljava sto ne "kida" procesor...
![]() |
#16 |
ton magistar
|
![]()
ovo je nesto najbolje sto san cu u zadnjih 100 godina.
prova san fulltec i onaj mix i odusevljen san. usporedjiva san pultec sa fulltecom i ovaj fultec mi je cak jos finiji i njezniji u visokima. savrseno nesto. ![]() usporedi san brzinski mix eq i precissioneq od uad-a i.... boli me dusa to priznat, ali ovaj mix mi se cini bolji... ali, ali, ali, brzinski san proba.
![]() |
#17 |
Administrator
|
![]()
rekao bih kao Idekius, sa jednom zamerkom, koja je vise subjektivne prirode: za moj ukus, A serija nema lepu boju. Ako namestim cist set, nije topao, a ako namestim toplinu, malo mulja u basovima i visokim. Srednji su, pak, odlicni.
Ovo govorim samo za A seriju
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Jos da izadje neka kolekcija plug-insa za dinamicku obradu i ![]()
![]() |
![]() |
#19 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ja nisam U'D-a kupio zbog EQ-a ili reverba (ma da su i jedni i drugi odlicni), vec zbog kompresora. URS moze da ti resi EQ i to, koliko vidim, odlicno, ali kompresor moze u nasim uslovima da resi samo U'D. Ima par nativnih koji su O.K., ali U'd je U'D, barem sto se kompresije tice...
![]() |
![]() |
#20 |
Ivan Lekic
|
![]()
O'ce li neko da kupi uad ultra pak?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |