|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | ||
mod?rateur analogue
|
![]()
hvala momci.
Quote:
Quote:
dovoljno su razliciti da nebi bilo lose imati oba. hej OFF, svidja mi se prevod od "sour grapes" hehe.. inace sto se tice PRO52 i 53, koliko su vjerni, odnosno nisu vjerni.. osim nekih albuma, ako imate priliku sjesti za pravi pa ce sve biti jasno - u sekundi 8) . znam da ih ima jedno dva-tri u Beogradu.. nego kad smo kod revizija Propheta - interesatan je podatak da je NI PRO53 (i stare verije 52 itd) modeliran po Rev3. dok s druge strane PROFIT, model od Creamware-a, je navodno baziran na Rev2. nisam ga jos cuo, sad izlazi u tabletop verziji.. evo mp3 od Rev2 s weba, i za usporedbu - sarafim neki bass na Rev3 od prijatelja: Rev2 Strings Rev3-KillerBass |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Imas li nekoga ko ce da ti popravlja ako ti nesto rikne?Uostalom sta moze da se pokvari kod propheta-kod rev 3 moze da ti pregori CEM,to i sam mozes da stavis rezervni.Da li izlazi iz tune-a kao moog?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
mod?rateur analogue
|
![]() Quote:
sto se tice lokalnih popravaka, moj susjed a i kolega, mi sredjuje stvari kad nesto treba. sad mi je popravio Super Jupiter kad je crko jedan kondenzator, pa smo onda odlucili zamijeniti sve kondenzatore u masini, da preduhitrimo buduce kvarove. takodjer smo zamijenili sve i u OBXa . tako da nema brige. kad su napajanje i kondici u redu, trebao bi raditi bez problema iducih 15 godina. te bestije ce prezivit sve te tritone i motife i ostalu plastiku.. naravno, zlu ne trebalo, kupio sam par rezervnih SSM VCA, VCF i VCO-ova za Prophet. jer za koju godinu ih nece biti. tip koji ga je imao je promjenio samo jedan VCO u zadnjih 10god - od udara groma.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Uad ... stize.. mozda.. jupi | Arthur | DSP forum | 53 | 22-10-2005 09:55 PM |