|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Prochitaj josh jednom moj post! Nije navedeno u tvom pitanju za koju vrstu muzike ce da se koristi, ja sam samo ljubazno odgovorio!
Znachi treba ti kao simulacija klavira! Onda bih ti ja preporuchio xp80! Chini mi se da u njega mogu 2 kartice ici, ako grijeshim nek me neko ispravi. A sama xp serija rolanda ima sasvim dobre boje koje tebi trebaju. Mozes malo da ih dotjerash ako ti se efekti ne svidjaju i to je to!
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Cevap, nemoj da se ljutish, nisam ja mislio nista loshe
![]() Postujem sve ljude koji se bave muzikom i koji se potrude da mi odgovore na pitanja. To sto sam prokomentarisao je samo zato sto ne volim tu muziku, nista drugo, nisam mislio nikoga da uvredim ili slicno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Ma OK, ne ljutim se
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
U svakom slucaju, ni jednu od ovih sprava ne mozes vise naci iz radnje... Tako da ces u principu kupiti ono sto nadjes, polovno...
![]() 30, 50, 60, 80... sto se tice samog zvuka, sve je isto i ista prosirenja idu u sva 4... pa sad, na sta naletis to ti je... :roll: |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Korg M3 / R3 | lesha | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 23-08-2007 06:35 PM |