![]() |
XP 30 (korg 01w/fd)
Zanima me u kakvom stanju i za koje pare moze da se nadje polovan xp30, ne zanima me eBay i nista slicno, znaci samo domaci prostori :D
I da li bi to neko menjao za korga 01w/fd, naravno uz moju doplatu :wink: hvala!! raspishite se!! :D |
Imam prijatelja iz NS koji prodaje xp60, sto je dosta bolja varijanta od xp30, mozda bi i menjao
PM |
Ja u principu (posljednji put oglas dala prije 1,5g :oops: ) prodajem svog XP-50.... i unutar njega su 2 expansion boarda (prodajem njih i zasebno)
ORCHESTRAL 1 i BASS&DRUM... Za njega i stalak, kofer i pedala... Ali nismo blizu.. pa ne znam jel ti to sto uopce znaci. |
E, ja sam zainteresovan za taj ORCHESTRAL. Koja je cena?
PM |
Quote:
|
Znam, tu si u pravu, ali....
ja sam nekad hteo da kupim xp30, ali glavni razlog sto sam odustao, nacin menjanja boje.TAP,TAP, pa enter ....prodje pesma. Kod XP60 je to mnogo bolje reseno, bolje su kontrole, ozbiljnija sprava, pravi workstation.Mozda sam prezahtevan, ali u zivoj svirci je brzina jako bitna. Jos jednom, KUPIO bi neka prosirenja za ROLANDE po razumnim cenama |
hmm... interesantno...
ja bas imam xp30, i dosta cesto sviram live, i pored laptopa koji stoji iznad, na kome menjam patterne pre svake strofe, refrena i svega ostalog, stignem i boju na xp30 da promenim... No ok... :wink: |
Ako ce se koristiti za narodnjake, ja bih preporuchio xp30, jer je dokazano najbolji u toj seriji. Ako ti treba neshto sto ce lichiti na klavir (tipke i osjecaj pod prstima), onda xp80.
|
Klav se nikako nece koristiti za narodnjake, u bilo koje druge svrhe ali u te nikako. :D
Vazne su mi boje kao sto su padovi, klaviri, rhodes i sint, ostalo me ne interesuje...i naravno dirka! |
Imam prijatelja iz NS koji prodaje xp60, sto je dosta bolja varijanta od xp30, mozda bi i menjao[quote]
OFF, ajde molim te vidi da li bi hteo da se menja, pa ako je raspolozen neka me nazove na 064/1658 198. hvala ti! |
All times are GMT +1. The time now is 08:14 PM. |