|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Malo audiofilje...
Rumski, Evo ja da pokrenem (mozda je bila vec) temu koja me strasno interesuje i koja je vec bila na jednom drugom forumu, a rec je, naravno o ekstrakciji EAC-om. Mi smo vec pricali na tu temu, vrlo pazljivo sam pratio sta si pisao, i sada sam naravno ovo ovde pokrenuo, jer sobzirom da imas tako dobar setup i mozes da cujes razlike izmedju ripovanog i originalnog diska, a imas i instrumente/programe koji to mogu da pokazu, u tom smislu si prvi medju krugom audiofila koje ja poznajem (ne znam ih bas nesto mnogo) i koji je decidirano izrekao pricu o razlikama izmedju rip-a i originala. Shvatio sam da ti nije mnogo "milo" o tom da pricas, ali, potrudicu se da barem ja budem jasan - a razlog za citavu pricu nije da bi rekli "ovaj program ne valja" ili "ovaj je super" nego cisto da ustanovimo psihofizicke i auditivne razlike izmedju dve stvari. To je svrha citave price i na onom forumu i ovde u ovoj temi koju pokrecem. Dakle, kako ti cujes ove razlike? Kako su one i koliko merljive i kako se manifestuju? To su, onako, dva pitanja... A i za sve druge, kakva su vasa iskustva sa slusanjem ripovanog i originala. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bad Copy - timjah | HeatMan | Promocija radova | 53 | 23-10-2008 04:55 PM |
bad copy u VIP VB | OFF | Pricaonica | 163 | 31-03-2008 11:28 PM |