|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
kako mislis e3 ja kako znam zice imaju naziv e g d itd.koliko secundi treba svaku zicu da semplujem .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ti u stvari hoces da napravis ( snimis ) svoje semplove od svoje gitare ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Bas tako imam gitaru i hocu da je semplujem da bi je uzivo preko tritona ili preko semplera akai da goristim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Eko je E1 prva gornja zica, a E2 7.prag na 2 zici pa racunaj....
sto duzi sempl to bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ne bih to radio , osim iz zabave ili radoznalosti .
1. jedan poznanik je semplovao zvuk svog obozavanog Ibaneza , dobio je skroman rezultat , mnogo slabiji od Vst koji ti je preporucen ( nista nismo zaboravili , bar koliko ja znam ) . 2. ne verujem da imas bolju opremu i strucnjake od Seinberga da bi dobio nesto bolje . 3. ako ti je potrebno za svirku postoji mogucnost da tvoj " patent " otkaze u sred svirke . Ako i dalje imas nameru to da radis , prvo sto mi pada na pamet je da snimis svoje semplove i da zamenis sav .wav od vec nekog akai diska koji imas sa . wav koji si snimio , trebalo bi da radi . Upotrebi bilo koji editor napr. Sound Forge . Neka budu iste visne i duzine kao oni koje ces da zamenis . Sigurno ce ti neko preporuciti i neki bolji nacin od ovog pa izaberi sta ti odgovara . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Pa evo da vam odgovorim zbog cega i zasto hocu to da radim dali neko gleda bn televiziju tamo ima onaj sica sto svira i uzivo ja mislim petkom tamo ima njegov klavijaturista tu pravu ritam gitaru takvu hocu i ja da uradim cuo sam kako zvuci odlicno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Nisam gledao , ne zanam o cemu se radi . Imao sam utisak da hoces da semplujes pojedinacne tonove a ne akorde ? Sta si tacno zamislio ? Kako mislis pozivati tu ritam gitaru ? Sa klavijature ? Pritisnes jednu tipku da dobijes dur , sekundu za mol ? Ili je sviras kao klavir ? U kom tempu jednom istom ili hoces da ga menjas na displeju klavijature ( ili kako vec ) ?
Ili hoces da pustis ritam gitaru vec snimljene pesme ( kao midi fajl ) uz koju ces svirati neki drugi instrument ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ja dizem ruke
ps. VSK se okrece u grobu 100% ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]()
Ako je u pitanju neka emisija gde bend svira uzivo pretpostavljam da imaju klavijaturu tipa G800 ili G1000 gde u aranzeru ima dobar " virtualni " ritam gitarista . Mozda bi hteo da uz pomoc kucnog studija dobijes isti taj zvuk - bez kupovine klavijature ciji ti se zvuk dopada ?
Da li je to elektricna ritam gitara ( sa distorzijom , klin ) ili akusticna gitara ? Molim te , posto ne znam o cemu se radi , a vec radim od jutros i umoran sam , objasni , ali ne u jednom dahu . Imaj na umu da ti znas o cemu se radi a ja ne znam . |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gianfranco, kako ide s novim virusom TI - daj da cujemo malo kako to zvuci ... | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 8 | 26-02-2006 10:26 PM |
Kako Mix na CD?? | idvi | Audio Software | 4 | 29-04-2005 11:04 AM |
Kako je to u svetu a kako kod nas | dr.Ru | Dizajn i konstrukcija studija | 0 | 23-06-2003 08:45 AM |