|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
moj komentar: JEBEM IM MATER!
seljacine nijedne... koga mi saljemo na evropsko takmicenje... male tatine i mamine pedercice... sto ? da im mozda pokazemo kako idemo u korak sa svetom ? hehehe c c c c c c BEDA! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Super Moderator
|
![]()
@Oggy
Ma to je vishe bilo u afektu, jer bih radje radio sa Ivanom Popovic za Dz nego sa NoName za pare. Naravno da studio nosi sa sobom troshkove zato se ja drkam sa InDesign-om. ![]()
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
tu tu, tu tu, tu, tu tu tu tu tu ....... ![]() "... i sta se desava dragi gledaoci, evo jedan gnevni posmatrac ove priredbe ulazi sa motornom testerom....i poceo je da juri izvodjace.... spasavaj se ko moze .... brrrrrrmmm, brrrrrrmmmm..... " ![]() ![]() ![]() "Evrovizijski masakr motornom testerom" - Novi dokumentarac by ........... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]()
Pozdravi Ivanu. Kazi da je pozdravio Ognjen iz Zrenjanina. Bila je kod mene sa malim Ljubanom iz Idola (kome sam radio pesmu za Sunflower i za fest u Bugarskoj) u vezi radijskog festivala, ali se nesto izjalovilo, pa nije bilo nista od saradnje. Inace Ivana je super lik. Stvarno je pozdravi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Super Moderator
|
![]()
Naravno, cim je vidim.
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Gledao sam..Iskreno...Bezveze! Neko je uzeo dobru lovu.
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
Nikad gore ....ali sam se slatko nasmejao .....hehehe.......
Valjda se nista vise nece ni dogadjati u crnoj gori vise .....jer je ovo totalna sramota.......nemogu ni da krenem da nabrajam lose stvari ... u stvari bolje da nabrojim sta je bilo dobro .....NISTA ! ......hehehehehe Ja sam imao svog "pulena " Marka V. totalni estradni anonimus ....Sasa Vasic radio pesmu .....neko je poceo da mixa ....pa zabrljao pa ja vadio fleke ( kao i uvek ) .... doduse mali dobro peva .....iiiii sesti !!!!! Kako smo se nadali ..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
Kakvo raspolozenje u narodu vlada zbog evrovizije,najbolje odslikava
broj poruka uglavnom "zadovoljnih" posetilaca foruma na RTS-ovom sajtu ![]() ![]() Da,dobro ste videli ! 148 strana!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
|
![]()
Ovo je pre?lo u horor. U?as!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zbogom Rumski | Ad Fines | Pricaonica | 20 | 21-10-2008 01:07 AM |
zbogom instrumenti | alavuk | Razno | 13 | 08-12-2006 09:10 PM |
Billy 1.04b - zbogom Winamp! | Mogli | Audio Software | 24 | 13-07-2005 11:55 AM |