Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 29-01-2005, 09:36 PM   #11
alektom
Member

alektom's Avatar

Dan Dean kolkecija mi je zasada najbolje sto sam cuo, a cuo sam prilicno toga...
Sam horns su OK, ali nekako mi ne odgovaraju, previse reverba za moj ukus cini mi se, mislim da je to u sustini akustika prostorije gde su snimani (cini mi se neka filharmonijska sala).
VSL Horrizon je dobar, ali mislim da ne vredi bez instaliranog Perfomance Tool-a, pored toga uzasno je obiman, napunih HD sa semplovima njihovih nekoliko izdanja...
Ipak Dan Dean, mada moram napomenuti da nisam koristio East West Orchestra (cini mi se kompletno ide na 11 dvd i VST je), mada znajuci njihova prdjasnja izdanja, ne verujem da je sranje.
Ako pak ne zelis visok kvalitet, onda Edirol Orchestra, nije veiliki VST, oko 150Mb, i prilicno je dobar.
Usput, uvek me je interesovalo da li St. Germain svoje solo deonice duvackih instrumenata snima uzivo ili se radi o jako dobro odradjenim semplovima, nekada sumnjam na jedno, nekada na drugo :
alektom is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2005, 03:49 AM   #12
mitra
Junior Member

Ljudi hvala puno vam na korisnim informacijama. E sad koje su sanse da nadjem sve ovo to je druga prica... :roll:
mitra is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2005, 10:05 AM   #13
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by ANITA
Ti stvarno moras sve iskomentirati cak i kad apsolutno nema svrhe. :roll:
Ma navikao on to ! Salim se...ajd nemoj biti mnogo nervozna, nego radi muziku (jesam li ti rekao da je "nocna" odlicna...mozda malo ali samo malo prekontrolisati stereo sliku, odnosno stereo kompatibilnost, za ostalo sam manje kompetentan da sudim). Jel moze jos nesto da se cuje (na pm ako je problem)?

Mitra, dobrodosao na forum...pokusaj biti strpljiv i forum ce ti se uciniti mnogo, ali ponavljam (ko Draskovic ), mnogo korisnijim nego sto bi to ikada ocekivao!

diviner is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2005, 01:48 PM   #14
ANITA
VIP Member

ANITA's Avatar

Quote:
Originally Posted by diviner
Quote:
Originally Posted by ANITA
Ti stvarno moras sve iskomentirati cak i kad apsolutno nema svrhe. :roll:
Ma navikao on to ! Salim se...ajd nemoj biti mnogo nervozna, nego radi muziku (jesam li ti rekao da je "nocna" odlicna...mozda malo ali samo malo prekontrolisati stereo sliku, odnosno stereo kompatibilnost, za ostalo sam manje kompetentan da sudim). Jel moze jos nesto da se cuje (na pm ako je problem)?
Ma nisam nervozna... cipela mi je sad pod kriti?kim okom radi sveg pa ga malo mu?im.. Jo? malo nek istrpi.

Kako da radim muziku kad me ludi susjed danas ve? probudio sa svojom elektri?nom ?temalicom i to nakon ?to sam sanjala da sam tr?ala maraton.... uop?e se nisam odmorila.

Saljem ti na PM link od jos jedne.
ANITA is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2005, 02:24 PM   #15
cipela
Banned

cipela's Avatar

Quote:
Originally Posted by mitra
Ljudi hvala puno vam na korisnim informacijama. E sad koje su sanse da nadjem sve ovo to je druga prica... :roll:
cipela is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2005, 07:34 PM   #16
MilTon
Member

Ljudi, a Garritan Personal Orchestra? Meni se on jako dopada, posebno od kada je jedan drugar sa muzicke akademije radio na njemu svoj rad. Tek tada sam ga cuo u punom svetlu.
MilTon is offline   Reply With Quote
Old 31-01-2005, 12:15 AM   #17
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Nije los Garritan, ali ima bolje.
kVu is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules