|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Dan Dean kolkecija mi je zasada najbolje sto sam cuo, a cuo sam prilicno toga...
Sam horns su OK, ali nekako mi ne odgovaraju, previse reverba za moj ukus cini mi se, mislim da je to u sustini akustika prostorije gde su snimani (cini mi se neka filharmonijska sala). VSL Horrizon je dobar, ali mislim da ne vredi bez instaliranog Perfomance Tool-a, pored toga uzasno je obiman, napunih HD sa semplovima njihovih nekoliko izdanja... Ipak Dan Dean, mada moram napomenuti da nisam koristio East West Orchestra (cini mi se kompletno ide na 11 dvd i VST je), mada znajuci njihova prdjasnja izdanja, ne verujem da je sranje. Ako pak ne zelis visok kvalitet, onda Edirol Orchestra, nije veiliki VST, oko 150Mb, i prilicno je dobar. Usput, uvek me je interesovalo da li St. Germain svoje solo deonice duvackih instrumenata snima uzivo ili se radi o jako dobro odradjenim semplovima, nekada sumnjam na jedno, nekada na drugo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ljudi hvala puno vam na korisnim informacijama. E sad koje su sanse da nadjem sve ovo to je druga prica... :roll:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() Mitra, dobrodosao na forum...pokusaj biti strpljiv i forum ce ti se uciniti mnogo, ali ponavljam (ko Draskovic ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Kako da radim muziku kad me ludi susjed danas ve? probudio sa svojom elektri?nom ?temalicom i to nakon ?to sam sanjala da sam tr?ala maraton.... uop?e se nisam odmorila. ![]() Saljem ti na PM link od jos jedne. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ljudi, a Garritan Personal Orchestra? Meni se on jako dopada, posebno od kada je jedan drugar sa muzicke akademije radio na njemu svoj rad. Tek tada sam ga cuo u punom svetlu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Nije los Garritan, ali ima bolje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
Koji mic? | eternoRBC | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 6 | 16-12-2008 12:23 PM |
Koji Wah Wah? | disco violence | Gitarska Produkcija | 13 | 13-03-2008 11:51 AM |
Koji je ovo pad ? | Max | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 34 | 12-08-2006 07:25 PM |
Koji stereo mic pre-amp do 300 ? i koji par mikrofona? | arto | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 04-03-2005 07:30 PM |