![]() |
Koji VST za duvacke instumente?
Jel ima neko ideju koji VST ima zvukove engleskog roga, horne i sl. ?
|
Ima dosta, ali nijedan ne zvuci kako valja... duvace i zicane u principu po meni nikad nece moci da zvuce kao pravi.. osim ako nemaju neku bazicnu primenu.
|
Kapiram. Video sam ovde gomilu topic-a, vezanih za gudace i orkestraciju i sl. ali nista nisam nasao konkretnije vezano bas za ove instrumente. S obzirom da sviram violinu, mislim da nikada necu biti zadovoljan kako zvuce gudaci na VST-u, ali opet mislim da neko moze da mi "podvali" neke duvace i da mi to zvuci ok. :roll:
|
VST sampler .....plus semplovi .......ili ako imas srece Wienna filharmonija.....preko Giga Semplera to je neverovatno dobro ..... Pozdrav
|
Quote:
|
Re: Koji VST za duvacke instumente?
Quote:
Sto se tice rogova - horn (french)!! Definitivno su mi odlicni SAM HORNS! A nisu ni skupi.. oko 100, 200 $... ali stvarno su odlicni. Posebno intervali jer to tek onda zvuci kako treba.. (doduse, negativna strana sampliranih intervala je u njihovom nepromjenjivom tempu.. pa to treba nekako uskladiti) jer ima onaj slide koji normalno postoji. Odsvirati primu pa kvintu ovak tipku jednu pa drugu ili koristiti sample tog intervala je nebo i zemlja. Da, naravno, viennini su takoder vrlo dobri. Ipak, nekako mi je s vremenom vienna sve manje draga. Previse posla... zato preferiram EAST WEST ORCHESTRA koji imaju svoje razne mic pozicije i nema toliko posla kasnije sa produkcijom kao sa suhom viennom a i sve je samplirano u jednom prostoru pa bolje zajednicki disu iako su im neki instrumenti znatno losiji od vienninih. |
Re: Koji VST za duvacke instumente?
Quote:
Dobio si dobre savjete, ali ako nemas toliko novca - badava. Koliko samo kosta jedna wiena? Ima mnogo jeftinijih instrumenata i samlova ako ne tra?i? prvu ligu i ako ih ne?e? koristiti za isklju?ivi solo. :wink: |
Ti stvarno moras sve iskomentirati cak i kad apsolutno nema svrhe. :roll:
|
Quote:
Jel' to ne?to naopako? :( |
Ma nije ustvari. I ja sam tu... htjela sam sva vesela nesto krenuti raditi kad je *necu biti prosta*-susjed poceo nabijati i nesto s necim.. ja ne znam elektricnom stemalicom ili cime vec.. ne znam... I onda stane, pa krene... jedva su me sprijecili da mu odem ocitati bukvicu...
Tako busi vec tjednima.... Ovu si svoju slicicu napravio za nas? :idea: |
All times are GMT +1. The time now is 07:53 AM. |