Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2008, 09:41 AM   #161
Danny Lou
Pro Member

Danny Lou's Avatar

Default Re: Beovizija 2008

tuzno je to sto muzika zivi na festivalima ali samo u cosku... ne moze da se probije od politike...

https://goo.gl/images/Elp8Ee
Danny Lou is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 11:12 AM   #162
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Aj lajk big ViMEN!

meni je jedino sto je namesteno da festival bude sam po sebi sranjce i da je konkurencija bila katastrofalna i jadna i bedna, pobogu, sramota me bilo da gledam, pa sam prebacio na BadCopy duo u Velikom Bratu. To je jedina namestaljka, a ovih par pesama oko kojih se vi sporite su jedine koje su uopste izgledale kao da se neko zapravo potrudio, i to se odma moze osetiti. Ovaj decko koji se kamarad Slobi () dopao, realno lepo peva, i veseo i prirodna pojava, ali cini mi se da nema tu auru koja je zablajznula pola nacije kad je Lane pobedio, niti J.Tomasevic, koja svojom pojavom ipak utice na subjektivnost. I da, jeste mi njegova pesma bila blago bleda i neubedljiva. Nije da mi se ORO svidja, al cini mi se da su se vise potrudili da pogode metu festivalskog pobednika.
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 11:43 AM   #163
Mogli
Stara Rumski Elita 2003.

Mogli's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Otkud bre ti sada?
Definitivno si kralj!!
Mogli is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 11:55 AM   #164
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Da se razumemo, niti sam neki veliki strucnjak, niti sam u tim vodama... Ako i zanemarimo svu tu politiku, jednostavno se oseca da je pesma vestacki napravljena i to je to. Ne mora neko biti neki profesionalac (mislim na masu) da bi mogao da oceni sta je usiljeno, a sta su prave emocije, to se jednostavno oseti... Iskreno, meni je to usiljeno ubacivanje reci "Vidovdan" isto kao i usiljeno ubacivanje psovki u domacim "filmovima"... A sto se tice aspekta iz vise uglova, zasto da se lazemo, nas ovde zanimaju samo dva ugla - ugao onih koji su radili pesmu i ugao mase (vecine ljudi) za koje je pesma radjena...
Old 12-03-2008, 12:47 PM   #165
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Ma koja je pesma dobila je u principu nebitno... siguran sam da cemo cuti mnogo vece gluposti na samom Eurosongu. Ono sto zabrinjava je demonstracija totalne dezorganizacije, nestrucnosti i nemogucnosti da se organizuje ovakva manifestacija, a da lici na nesto. Pesma nas, kakva god da je, sigurno nece obrukati... ali ovakva organizacija itekako hoce. Ja bih trazio glavu organizatora
Old 12-03-2008, 12:50 PM   #166
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

dajte neku sliku od te voditeljke
lesha is offline   Reply With Quote
Old 12-03-2008, 01:05 PM   #167
AVaX
Stara Rumski Elita 2003.

AVaX's Avatar

Stvarno niste normalni, zasto posle svakog dogadjaja ovog tipa, na ovom forumu moraju da se prosipaju kojekakve gluposti?!
Pa hajde, da li je iko od vas sumnjao da ce pobednik biti ili JT ili Beauty Queens?!
Ja verujem da nije.
Al jebi ga, takvi smo, moramo malo da talasamo, zar ne?
Da li je pobedila iz politickih ili ovih ili onih razloga?
Epa pobedila je!
I nemam nameru da je "branim" jer mi se pesma gadi, a za (siguran sam) vase cudjenje, i interpretatorka mi nije ni upola vredna koliko vama.
Lucky se popeo na Slobu bez i jednog valjanog argumenta, prosle godine se ovde pisalo kako kod nas idu afirmisani pevaci, sto je bruka jer bi trebalo obrnuto, a sada vidim da je neko i tu nasao teoriju zavere pa kaze da ima puno neafirmisanih pevaca da bi ovi drugi dosli do izrazaja?!!
Stvarno smo cudna sorta!
Sloba je covek koji je bio na licu mesta, i ja nemam ni jedan razlog da ne verujem u ono sto kaze.
S'druge strane, pesma koju je on ocenio 12icom je po meni totalni bullshit, ali to sam ja, a ono je on - clan zirija koji je zasluzno sedeo na tom mestu.
Mozda bi trebao da se svadjam sa njim jer nije glasao za Zoe koju Alavuk vec godinama odlicno poznaje, ali JT bi i dalje bila na tronu.
Tako da....
Batalite..... stvarno je bezveze.
Old 12-03-2008, 01:12 PM   #168
slowstar
Pro Member

"Mozda bi trebao da se svadjam sa njim jer nije glasao za Zoe koju Alavuk vec godinama odlicno poznaje, ali JT bi i dalje bila na tronu.
Tako da....
Batalite..... stvarno je bezveze."

Odlican zakljucak!!!!

Hvala na poverenju i iskrenosti...
Old 12-03-2008, 01:16 PM   #169
slowstar
Pro Member

"Ovaj decko koji se kamarad Slobi () dopao, realno lepo peva, i veseo i prirodna pojava, ali cini mi se da nema tu auru koja je zablajznula pola nacije kad je Lane pobedio, niti J.Tomasevic, koja svojom pojavom ipak utice na subjektivnost. I da, jeste mi njegova pesma bila blago bleda i neubedljiva."

Nemam sta da kazem, sve navedeno je tacno, ali ja uvek biram PESMU, dakle ne izvodjaca, ne "umjetnicki dojam" ne scenu, koreografiju, svetlo, nastup...
Mozda nisam, i verovatno nisam u pravu, ali eto, znajuci to, ljudi me pozvase
valjda im je trebao i jedan takav - "veciti oponent"
Old 12-03-2008, 01:25 PM   #170
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Ma meni je samo krivo sto sam svestan da bi neki drugi ljudi ovo odradili daleko bolje i sto se organizacije tice i ne tolerisanja limunada kojih ima 99% na festivalima... Ali dobro, sto da bude dobro, kad moze i lose... Sto prosetati do super marketa i za manje para kupiti bolju hranu, kad je tu obliznji dragstor sa salamom podrigusom...

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules