|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#141 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Banned
|
![]()
Sto si neozbiljan,vis da ozbiljno pricamo da ce mladjane zvezde velikog nam trijumfa prebaciti tu cifru na keca....imas gore linkove sa pouzdanim informacijama...npr meni 300hiljada njemu 500 hiljada,hahaha kazu ljudi iz produkcijske kuce E
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#146 |
Pro Member
|
![]()
Ajd i ja da se upisem u listu...
MILION!? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Moderator
|
![]()
Ja sad prvi put vidim ovu temu. Ocigledno da sam je propustio dok sam bio odsutan iz zemlje.
Radilo se tu i "na poziv" ili sto ja zovem "na nepristojnu ponudu" od kojih jednu licno nisam dozvolio. Totalno zamlacivanje i trosenje vremena, cega su svesni i ljudi koji to organizuju cim si pribegavali takvoj vrsti regrutacije, ne bi li show ucinili zanimljivim. Onaj ko vredi, uradice posao svakako, a onaj ko ne vredi, dzaba mu i pojavljivanje u bilo kakvom Reality Show-u. Takodje, onaj ko stvarno vredi ce uvek naci nekoga ko ce uloziti u njega, jer je to realno obostrani interes koji se na kraju svima isplati, a ako dodjes u situaciju da te gura RS, slab ti taj talenat i "harizma" (kako glupa rec...) I ja umesto da radim, trosim vreme na ovo... I ja sam odlepio... ![]()
![]() |
#148 |
Moderator
|
![]()
^istina.. vrbovali su i jednog chlana foruma, i ja sam odmah odreagovao na to.. mada, i sam je skapirao o chemu se radi..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Banned
|
![]()
Sta je to operacija Trijumf,ja moram na operaciju meniskusa pa se pitam jel to isto
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Member
|
![]()
Ja sam to sve lepo objasnio u prvom postu na ovu temu!
![]() Mada ima ljudi kojima je dosadno pa neka idu malo u zezanje, moj drugar Marinko je usao medju 12... Ali ovo sto Oggy rece to je to.
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|