|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Jedan moj prijatelj akusticar, koji se izmedju ostalog bavi i testiranjem i "izracunavanjem" prostorija za studio, "chachnuo" je malo po firepodu, kao i po Fireboxu, i dosao do zastrashujuceg rezultata.
MAXIMALNI SAMPLERATE NA PRESONUS KARTICAMA JE 48 KHZ-a, a ne 96 KHZ, kao sto pise na kartici. ![]() ![]() Po njegovoj prichi, polovina kartica na kojima pishe da je konverzija 96 nije ni blizu toj cifri. ( Mogu misliti sta bi se desilo kada bi se istestirali, recimo M-audio ili nesto u toj klasi. Pogotovo model koji navodno radi na 192...). Najverovatnije da cu ga iscimati da to uradi. Ne znam trenutno koji je soft koristio za test, reko mi je jednom, medjutim, nikad nisam chuo za te programe pa nisam ni uspeo da zapamtim. Inache, lik je i isprogramirao svoj soft za testiranje prostorija, koji se moze modifikovati zavisno od potrebe(testiranje mikrofona...). Jos ga nije registrovao i zastitio, ali uskoro ce i to biti odradjeno. Ako se neko bavi testiranjima tog tipa, lik je spreman da "izmodelira" svoj program potrebi kupca, a znam i da je daleko povoljniji ( Cena softa) od ostalih firmi koje se bave programiranjem takvih programa. Eto... ![]() Samo da dodam, problem je iskljuchivo softverske prirode. Znachi, kad srede drajvere, verovatno ce i kupac dobti ono sto je kupio, a do tada... Last edited by silicon science; 18-03-2007 at 07:16 PM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
preporucite malo "sadrzajniji" minimal | waster | Produkcija Elektronske Muzike | 35 | 06-10-2009 03:42 AM |
Timbaland se "ponovio" malo.. | DaBear | Razno | 4 | 11-09-2009 11:31 PM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
mozda ovi znaju "malo bolje"... | Moritz | Audio Software | 18 | 19-07-2005 01:37 PM |