|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 | |
Moderator
|
![]() Quote:
sad mi je sve jasno.. ti si anabela basalo |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
moderator
|
![]()
da, povukla gene,sale je moja majka
![]() |
#134 |
Senior Member
|
![]() u,sunce ti j.bem! eee,ovo je na prakticnom primeru siroo...ooka AB stereofonija ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
moderator
|
![]()
aaaa ne, nisam toliko daleko stigla sa istrazivanjem, sta ti mislis da sam ja Boobstein?
daj mi malo vremena da eksperimentisem
![]() |
#136 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Senior Member
|
![]()
ma,znam,skin'o sam obe verzije,wav mi zvuci bolje,ne ubija toliko visoke
![]() poz..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Pro Member
|
![]()
Guglao sam i ja Evu al mi izaslo ovo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
moderator
|
![]()
hahahahah ne ja sam marija serifovic
![]() |
#140 |
banned
|
![]()
Ne sećam se da ga je neko ismejao, mora biti da nisam ba? pa?ljivo čitao ceo tred... a i ne vidim za?to bi mu to značilo i?ta, svako na svoj način do?ivljava muziku.
Meni lično su pesme ok kao ideje, ali da se ne la?emo, zvuk stvarno nije preterano dobar, i to je činjenica. Ali, to nije ni bitno, neka pesme poku?a zavr?iti idejno, ako je ikako moguće, pa se onda mo?e ne?to uraditi na zvuku, i u miksu i pri masteru, po?to je očigledno da mu uslovi nisu naročiti. I retko kome ko radi kući jesu. Ba? sam primetio da se ljudi, posebno oni koji rade elektronsku muziku, preterano pale na "zvuk", odnosno ono ?to oni zovu "produkcija". Jebl'a vas produkcija, kad moram da lajem, radite bre muziku, a neka vam zvuk sredi neko ko to zna i ima bolje uslove od vas, ne morate sve sami, i ne mora sve odmah. Kada čujem da neko poku?ava (a u 99,9% slučajeva su to samo poku?aji) da radi "mastering" u svojoj sobi, na nekoj kr? mini liniji i u prostoru neadekvatnom za slu?anje, na gamerskim DA konvertorima, i sa promilom iskustva, stresem se na samu pomisao ?ta na kraju mo?e ispasti. E jo? kada čujem da neko radi sve to na slu?alicama, znam da tu nema ?anse da se ?ta izvuče. Napravite dobru pesmu, pa ćete već skupiti lovu za ljudski studio i jo? bolje nekog in?enjera koji će vam to uraditi kako valja i dolikuje, odnosno izvući ?ta se izvući mo?e. Ajd dosta sam kenjao, idem da spavam, du?nos' zove. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomozite mi imam problem..CUBASE SX3!! | stacato | Audio Software | 3 | 02-02-2009 07:41 AM |
imam jedan pitanje vezi powercore | saki | DSP forum | 4 | 14-06-2005 02:32 PM |
Imam problem sa gigastudijom 2.5 i 3 vec od pocetka! | samplemaniac | Computer Hardware | 4 | 02-01-2005 02:58 PM |