|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Pro Member
|
![]()
Ako mislis da americki farmer nemuze krave, onda si u velikoj zabludi.
I sta mislis kada bi negde u texaskoj provinciji u lokalni salun doveli Dr. Dre-a da nastupi, pa bilo bi mu dupe kao kod pavijana od karanja. Nije poenta u tome. Prica se vodi oko toga dali ljudi hoce da slusaju razlicite zanrove,(ja tvrdim da da) ako tu ima dobre muzike. Govori se o domacoj muzici. Last edited by LACKY; 20-08-2008 at 01:00 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Pro Member
|
![]()
Otisli smo previse off. Po ko zna koji put.
Elem da se vratim na temu, i da se malo uozbiljim. Cela prica se vrti oko toga sto su ljudi uzeli licencirani shou program i sada treba da ga primene ovde. E gde tu sada lezi zasckoljica (u prici cu upotrbiti i neke podatke koje znam direktno od ljudi koji se bave ovim). Preslikavati ovu igrariju bukvalno kako se radi u Amrici ( prenebregavati razlike u obicajima i tradiciji) je cista fula, to se i desilo sa Idolom. Nazalost ljudi koji celu pricu vode nista neznaju o muzickom bisnisu kod nas, pa i uopste. Ja sam bio sokiran kada mi je jedan od kjlucnih ljudi u organizaciji na moje pitanje: Koja ce to biti vasa matematika da nekome snimite materijal, izdatega i reklamirate (niste televizija pa prema tome svaki sekund marketinga placate)? Covek mi odgovara: Pa prodas 500-600 000 diskova (to je neki normalan tiraz a ako bas ubodemo ide to preko 1 000 000) i kada se saberes mora ti ostati 200-300 000 evra. Eto to. Mi imamo staru Tv seriju (koju cesto i reprizioraju) a koja se cini mi se zvase Grlom U Jagode. Ono sto jedino moze biti pozitivno sto neko od ucesnika (uz mnogo srece i pameti) bude uspeo da iskoristi za svoju medijsku prezentaciju. A ono sto je najgore oko ovoga je (kao sto Filipovic napisa u jedno prethodnom postu) je sto ceo taj tim na ljude iz muzike generalno gleda kao na stoku. U startu je bila prica da skupe najbolje muzicare: Koliko para da im damo? Sta da im damo pa bice na televiziji ima da se lupaju nogom u dupe. E posle kada niko nije hteo poceli su da nude neke sitne pare: Pazi ti njih bre traze pare. Pa su se opet cudili kako ozbiljni muzicari nece da sviraju za te pare, pa me covek pitao:Pa koliko to oni zaradjuju? Kada sm mu rekao neke cifre bili su u soku: Sta bre, ma ko ih jebe ima da andjemo druge, dovescemo za te pare poznate strance. E sad su spali na B ligu, pa i tu imaju problema. Last edited by LACKY; 20-08-2008 at 01:33 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Banned
|
![]() Quote:
nisam ukapirao ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Pro Member
|
![]()
Pa ta sica je samo kod nas, u svetu su milioni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
MAO
|
![]()
sve je džaba jer će u udarnim terminima i direktnim prenosima da im nestaje čas zvuk, čas slika, voditelji će lupetati gluposti nepismene, i bivati zbunjeni iznenadnim uključenjima i prekidima programa.. A ako monitoring uopšte bude radio, biće spektakularno. Nažalost, previše dobro poznajem pristup Emotiona tehničkoj organizaciji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | ||||||||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
![]() Quote:
"Utorkom i petkom i ponedeljkom ne krijes, ne krijes da spavas s njom sredom i cetvrtkom spavas kod mene a vikenda svakog sa obadve Ona zna za mene i ja znam za nju nema tu, nema tu sujeti mesta jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je bas toga svesna Ref. Vreo ko Afrika, jak ko Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s tobom ima sve sto pozeli Pun kao Svajcarska, sirok ko Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo a to je ljubav ma sto to znacilo" (cudi me da tekstopisac nije prelistao Vujakliju, ali dobro sad, bar je ima, i presuje cvece u njoj) Mi Srbi smo jako tolerantna nacija, pa ovako izgleda nasa verzija ljubavnog trougla, treba da se ponosimo time! ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() Zivot na selu.mp3 Quote:
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#140 |
Junior Member
|
![]()
Uh... Ovo bejase temeljno...