|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
Pro Member
|
![]()
Samo da javim da je novi Pico Lino MKII stigao
![]() Jos je u fazi razrade drajvera, ali prvi slusni testovi su vise nego FENOMENALNI. Primetno veci SPL, visoki su prica za sebe, bass buduci da kutije jos nisu prosvirane ( razradjene ) nije jos merodavan ali obecava vecu preciznost i cistocu ali o tom po tom. Vazi i dalje da ko zeli da cuje neka se javi, sada je izbor jos veci ![]() Jos su u "radnom" izdanju, cim se zavrsi isprobavanje internog damping materijala ( kolicinski) bice ofarbane u "specijalni" finish ...kao i Super MEE ![]()
![]() |
#132 |
Pro Member
|
![]()
eto me , jos cu ovog puta poneti i moje pojacalce :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Senior Member
|
![]()
Opaaa čestitam na novim kutijama izgledaju fenomenalno! Zami?ljam već kako će tek izgledati sa fini?om..
![]() Eto sada mo?e? meni da da? stari par dok ja ne zavr?im moje kutije ![]() Za sada imam samo gotovu skretnicu i razrađene drajvere ![]() ![]() ?ice nisu skraćivane radi mogućnosi eventualnog redizajna ukoliko za to bude potrebe.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hvala. hvala ![]() Jos su u fazi razrade i podesavanja. Nadam se da ce za taktons biti tip top...verovatno u nekoj plavoj ili cak ljubicastoj boji . Stari par...hm,hm...ce da vidimo, svasta je moguce ![]()
![]() |
![]() |
#135 |
Senior Member
|
![]()
Meni majstori sutra krecu sa izradom kutije....valjda ce brzo da je zavrse....sad ostaju jos samo drajveri kao bitnija stavka...
Moritz...imas li neku ideju kako da ih nabavim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Senior Member
|
![]()
Zahvaljujuci Moritzu.....drajveri stizu sledece nedelje
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Pro Member
|
![]()
Eto, jos jedan par ce da zazivi
![]()
![]() |
#138 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
unapred se radujem slusanju ovih auratona(trenutno sam pozajmio jedan par) na stereoidima Last edited by sasaristic; 18-10-2007 at 11:33 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Pro Member
|
![]()
Dosta ce se razlikovati po komponentama i samom sklapanju kabineta, tako da ce biti interesantno uporediti ih. Koje pojacalo planiras?
![]() |
#140 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jos se lomim oko pojacala...jurim nesto polovno a sa dobrom reputacijom... U svakom slucaju imam tu kod prijatelja Brystona od 2000 eur....pa cu malo da vidim kako ce na njega da reaguje Picolino. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vifa PicoLino DIY pasivni monitori | Moritz | Monitoring | 45 | 17-09-2006 10:07 AM |