|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Banned
|
![]()
U jbt.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Member
|
![]()
Ispravili su i onaj bug za strip silence sa dugackim klipovima sto je kolega Jan primetio
![]() Prijavio sam taj bug prosle nedelje i eto, danas vec ispravljeno .. Svaka im cast na odzivu! [OT] Utorak prodje, Logic nama ne dodje ![]()
Imagination is more important than knowledge [Albert Einstein] Last edited by euphoric; 01-11-2011 at 03:00 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ja danas poceo da radim prvi miks u S1. I morao sam da izadjem na sat-dva van, ostavio upaljen komp i projekat , bez plaginova, samo naredjane trake, i kad sam se vratio zateko sam nesto "updating pool media.xml" i ucitavanje i nije hteo da mrdne. Videcemo sad u toku rada da li ce nesto da mi prijavi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Member
|
![]() Quote:
Pozdrav ![]()
![]() |
![]() |
#125 |
Pro Member
|
![]()
Euphoric, imam jedno brzo pitanje za tebe
![]() Jel si upucen mozda da li postoji neka alatka kojom brzo mogu da spojim dva odsecena dela (a da nije merge) evo objasnicu ti kako. Tipa uzeo sam neku traku i uradio strip silence, i na jednom delu izmedju dva eventa on mi je odseko parce misleci da je tisina, jel postoji neka alatka kojim ja mogu da spojim ta dva parceta i da mi on vrati ono sto je bilo izmedju (odseceno), a ne da merge-om ih stavlja u kanister, ako me razumes, i ne bounce-om a da izmedju opet ostane tisina. Nadam se da sam objasnio iole razumno, konfuzno objasnjavam stvari :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Member
|
![]() Quote:
regioni su ne destruktivni i u svakom parcetu regiona mozes da povratis ceo klip resize-ujuci ga, ako me razumes.. takodje mozes i da kopiras taj prethodni i da ga slipujes (Ctrl+Alt) dok ne naidjes na taj odseceni koji ti treba..nadam se da sam ti pomogao, ako sam te dbro razumeo ![]() Pozdrav!
![]() |
![]() |
#127 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | |
Member
|
![]() Quote:
pozdrav!
![]() |
![]() |
#129 |
Pro Member
|
![]()
I evo odradio sam prvi miks u S1.
Utisci su ovakvi. Imao sam jedan crash, i to sa Soundtoys Decapitator-om, uporedjivao sam wet/dry signal na bypass-u i cuo se jak click/pop sta god, svaki put kad bih pritisnuo bypass (to se desava i sa jos nekim pluginovima, nisam upamtio sa kojim, nisam ni toliko probao), pa sam isao na on/off jer tako nema pop-ova, i kad sam iskljucio pa ukljucio Decapitator crashirao mi se S1. Nakon toga nisam imao problema. To je sto se tice "problema" u S1. A sto se tice mog licnog utiska, malo sam sporiji u radu, jer sam naviknut na Cubase, ali nisam drasticno sporiji. U mixingu i nisam sporiji, a editing mi ide 20% sporije, ali to je samo zbog navike, nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Member
|
![]()
A zvuk mixa generalno misljenje u odnosu na ostale?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Presonus Studio One Pro.v1.5.0 mania | shigumicu | Audio Software | 23 | 17-01-2011 04:05 PM |
Presonus studio one Pro | Inovative_kg | Audio Software | 9 | 27-12-2010 05:27 PM |
Presonus 24.4.2 studio live | Hepek | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 0 | 03-02-2010 08:53 AM |
Presonus Studio Live? | Hepek | Computer Hardware | 0 | 21-01-2010 01:25 PM |
Presonus Studio One Demo !!!! | InsaneEyes | Audio Software | 34 | 11-11-2009 09:46 AM |