|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Pro Member
|
![]()
Manley kako se potpisujes na Cafe del Mar ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Junior Member
|
![]()
Pozdav svima!
Moje je ime Ivan Ristic i beskrajno mi je drago da postoji jedno ovakvo mesto.Imam studio u Sokobanji, pomalo snimam druge,pomalo sebe i band... Iz skromne karijere izdvojio bih: 1995.album "Jutro Dolazi Rano",2004.singl sa glumcem Bata Djosom "Juzna Pruga",2006.Nagrada"Beogradski Pobednik" za pesmu "Kukovo Leto". Eto toliko,veliki pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Pro Member
|
![]()
@sgracanin
Nek si ti nama dobro dosao. Drago mi je sto je covek koji je takodje uradio mnogo na polju audio produkcije dosao na forum sam i bez pompeznih najava i gostovanja pridruzio se nasoj zajedninci. Mozda bi to trebao biti primer i ostalim "zvezdama" ovog foruma.
![]() |
#124 |
Banned
|
![]()
Bolje vas na?ao.
Ja sebe ne smatram zvezdom. Imao sam vrlo buran ?ivot do sada, i ako moje ludo iskustvo mo?e nekome biti od pomoći, onda nije bilo uzalud... Hvala na dobrodo?lici. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
MAO
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Administrator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Junior Member
|
![]()
Zovem se Bojan i iz Osijeka sam!
Sviram klavijature, a bavim se DJingom i glazbenom produkcijom. Glazbeni stilovi UK Hard House i NRG. Ljubitelj sam hardwarea pa si pomalo kupujem opremu (tocnije, sve trosim na opremu). Ovo je moj trenutni setup: Roland MC-909 Roland Juno-G M-Audio Radium61 Alesis M1 Mk2 Active Terratec DMX 6Fire Zoom RFX-2000 Behringer T1951 racunalo necu spominjati jer nije vrijedno spominjanja planovi u buducnosti: Novo racunalo naravno i zvucna Access Virus TI Mackie VLZ 3 1642 Dynaudio monitori (jos se nisam odlucio za model) izraditi akusticki tretman sobe za studio :P Isao u skolu 3 godine za klavijature, moj prvi synth je jos tamo negdje sa sredine 90ih (Casio Concermate, tako nekako se pise ![]() Imam jedno glazbeno izdanje i to sa svega 18 godina, od tada mi je jos jedna stvar bila dosta dobro prosla i to u Americi gdje su 2 DJa odabrala moju kao najbolju u top 10 listi DMCa! Nazalost, izdavaca jos nisam uspio naci ![]() Radio sam kao tehicar, urednik i voditelj nekih emisija na Gradskom Radiu. Trenutno radim i na HRTu. Pomalo se bavim akustikom i proucavanjem zvuka. Moj zadnji projekt je vezan uz radionicu "Electronic Workshop" gdje nam je sponzor bio generalni distributer Roland opreme za Hrvatsku. Pa smo prezentirali nesto njihove nove opreme, turntableisam i druge interesantne stvari vezane uz el. glazbu. Nevezano uz glazbu: po struci sam elektrotehnicar, pa kasnije i projektant racunalnih mreza. Radim u firmi Combis, inace sam mre?ni tehničar (radim sa routerima, switchevima i ostalim slicnim stvarima vezanim uz to). Posebno podrucje interesa su u zadnje vrijeme VoIP tehnologije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Moderator
|
![]()
Dobro došao Bojane...
![]() |
#129 |
Junior Member
|
![]()
Zahvaljujem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Pro Member
|
![]()
Klavijature...
Radim djecije i pop sa jedne i big beat, breakbeat, house, hiphop sa druge i naravno fuge i klasiku sa trece... trudim se da radim samo muziku i aranzman dok bi ostalo prepustio drugim ljudima koji to bolje znaju ![]() Zavrsio sam osnovnu muzicku u Prijedoru (mom rodnom gradu) i srednju muzicku "Isidor Bajic"u Novom Sadu za harmoniku. Zbog promjene interesovanja (necu da vjezbam hocu u studio) vracam se u RS i 2000. god. upisujem akademiju u Banja Luci - Opsta muzicka pedagogija (nije bilo nista egzaktnije/modernije). Trenutno sam u toku konsultacija za izradu diplomskog rada. Quote:
dirigujem novosnovanim djecijim horom (tek je bila treca proba) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |