|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]()
mene mrzi da pisem, nemojte mi zameriti
![]() al eto, sto godina se cimam sa mjuzom, nista pro samo free ![]() radim obicno: idm, ambient, techno, itd. i tako... kad me ne bude mrzelo, napisacu nesta vise.. ![]() veliki pozdrav svima, vidim ima ovde mnogo ljudi, i onih koje znam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Junior Member
|
![]()
Dobar dan ja sam ovde nov
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Moderator
|
![]()
![]() |
#104 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Moderator
|
![]()
Sviram gitaru (nisam neki vrtiguz)
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Member
|
![]()
Sviram gitaru, nemam nishta od opreme, ali, ono... Trudim se!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Junior Member
|
![]()
Da, da se i ja predstavim i ispostostujem sve forumase koji su to ucinili.... Goran - Valjevo...sviram klavijature dugo vec....hmmm m predugo 22 god...zivim od sviranja....znaci i koncerti i tezga.... zadnjih desetak godina sa nekim nasim pop zvezdama uglavnom zenskog roda...jbg lova!!!??? A najdraze mi je sto vec od daleke `86 sa prvim Atarijem mega ST1 uhhh kakva je to sprava bila.....cackam po svom home studiju....eto ukratko....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Banned
|
![]()
Evo i ja da se pridruzim,
1.Muzikom se bavim od 7god,sviram dosta instrumenata neke odlicno(vecno se uci)neke solidno.Kao klinac sam imao dosta demo bendova da bi 92god poceo da sviram u Viktoriji.Tu sam se zadrzao do 94god. 2.Ranih 90tih krecem da radim kao studijski muzicar,kompozitor i aranzer, radio sam preko 200 ploca,sada isto toliko diskova(ako ne i vise) naravno sve i svasta. 3.Neki od mojih saradnika:Lepa Brena,Maja Nikolic,Nikola i Marinko Rokvic,Sladjana Delibasic(Djogani)Zlata Petrovic,Kaya,Marina Zivkovic,Goca Bozinovska,Aca Ilic,Biljana Jevtic,B-3,Vesna Zmijanac,Roki,i.t.d. 4.Poslednjih 10tak godina sam se uglavnom bazirao na narodnjake(zena,deca ![]() 5.Posedujem studio u Beogradu,koji sluzi uglavnom za moj autorski rad. Last edited by master29; 25-02-2008 at 10:16 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Za sve na Rumskom | master29 | Pricaonica | 12 | 27-05-2008 09:36 PM |
Moda Na Rumskom | LACKY | Pricaonica | 29 | 17-04-2008 03:39 PM |
cipelin prvenac na Rumskom | cipela | Promocija radova | 6 | 03-01-2005 07:05 AM |