|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Banned
|
![]()
Hm...sada kontam da uopste nisam u toku kada je PT u pitanju.Kad god sam rekao "HD",mislio sam na HD2 ili HD3 kompletnu varijantu a sada vidim da je izasla i ova HD native karta ili sta vec to bese.Jel ste na nju mislili kada ste pominjali HD karte?To cak koliko vidim uopste nije nepriustivo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
SuperModerator
|
![]()
cek cek polako.
HD1, 2 i 3 su pravi HD sistemi kakvi su do sada bili. HD Native - ovde rec "native" - ne znaci da ti ne treba njihov hardver, nego znaci da se za snagu procesinga ne koriste Core i Accel kartice, nego CPU od tvog racunara. Znaci kakva makina - tolko plugova. Mana ovog sistema je da ne rade TDM plugovi. ![]() ...stari Digijevci, kolko platis tolko dobijes. ....a HD3, mozes da natovaris sa zilion plugova i sve svira kao sat. Gomila studija i dalje shiba G4 (recimo na 1 GHz) i HD3 sistem, i teraju ono sto ni sad ne mozes sa nekim 8-coreom ![]() Rezime: HD 1 2 3 = to je to. Neophodne Core (+Accel) karte, plus IO interfejs HD native = Native Card, plus IO interfejs (Avidov ![]() ProTools 9 - radi na laptopu sa bilo kojim interfejsom. Ali nije HD, mada je slican, i nemas TDM plugine. nadam se da je jasnije ![]() pozZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
SuperModerator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Banned
|
![]()
Da,da...sve mi je jasno za HD1,2,3....i za PT9...nego me ova nova karta malo zbunila,kontam sada o cemu se radi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Tacno je da "stari" HD sistemi rade i na G4 ili G5, ali sta se gubi (ako Mac nije Intel Mac Pro) - gubi se pristup svim ovim stotinama (besplatnih) plugova koji su se pojavili u zadnje vreme! Mene sad smara taj upgrade (novcano)..i na kraju sam resio da uzmem Magma sasiju (sa 6 slotova) kad stignu neke pare, jer je jeftinije nego raditi upgrade HD kartica - a ostaju jos 3 slota...pa mozda jednog dana naraste i na HD6 !! ![]() A opet, s'druge strane - PT9 bi trebao sasvim lepo da radi na mom 8 core Mac Pro, bez ikakvih kartica...lomim se lomim se...
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 23-11-2010 at 06:41 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Pro Member
|
![]()
Pa cek, i integrusa radi sa Pro Tools 9 - sta se sada ovi iz Motua prse ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Banned
|
![]()
Ljudi ovo za sada sljaka bez ikakvih problema.Za sat i po testa,nije lose,nije lose...nikakvih bagova itd.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Pro Member
|
![]()
Kakva je sabirnica?
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pro tools LE vs TDM | OFF | Audio Software | 21 | 07-03-2008 01:47 PM |
Pro Tools | zmaj | Audio Software | 15 | 11-09-2006 01:08 PM |
Pro Tools.. | Zid | Tutorijali | 4 | 26-05-2006 12:20 AM |
Pro Tools HD vs Pro Tools LE | kravadinka | Audio Software | 20 | 16-03-2006 11:29 PM |