|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#111 |
Member
|
![]()
@ Eeva_r&b:
ipak im dovodis inspekciju, zar ne? mislim, bilo bi fer... |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Mason
|
![]()
@ Eeva_r&b
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U gadnu bakicu raste? ![]() Ja sam malo lenj za takve stvari... i dan danas vozim sa vozačkom dozvolom u kojoj pi?e da sam polo?io 21.3.2001, a polo?io sam 21.3.1991, a pored toga mi je u dozvoli pogre?no ukucan broj iz lične karte ![]() Tako su mi izdali dozvolu prilikom zamene 2001 i ja od tada "?vercujem" u kolima, a do pre koju godinu i na motoru. Kada sam se već davne 2001. po?alio na ?alteru za te dve gre?ke (naravno prvo sačekao u kilometarskom redu), bla?im rečima su mi je "pička-?alteru?a" objasnila da mnogo mnogo tupim i da sam sitničar, ali da će ona to ispraviti i da samo trebam OPET da donesem ličnu kartu, potvrdu o dr?avljanstvu (koju izdaju u zgradi op?tine, tamo gde je najveći red ![]() ![]() ![]() Naravno, dao sam se u bg glavom bez obzira... Hvla lepo! Nisam lud! Ne mogu sve to ponovo... Bolje je da molim Boga da me policija ne zaustavlja, a kada me zaustave da se obja?njavam i ubedjujem sa pandurom... ![]() ?to se tiče rada SBB-a u Ni?u, ja sam zaista zadovoljan. Ima tu i tamo po neki problemčić, ali su uglavnom O.K. i net im lepo radi. Ma posle dial-up sam PRESREĆAN! Sećam se kraja pro?log veka i početka ovog, kada sam koristio dial-up. U?as!!!! PTT koji je prodaju vremena stavio na ?alter gde isplaćuje penzije, pa čeka? kao lud u redu da bi platio 10, ili 20 sati net-a... a pritom ti bud?e i telefonski račun. Moto: "Nismo brzi, ali smo zato skupi" ![]() ![]() ![]() ![]() Ko je pre?iveo PTT i dial-up na analognoj centrali, ni SBB mu neće te?ko pasti ![]() ![]() Ljubiteljima analogije sa foruma savetujem da malo predju na analognu vintage telefonsku centralu... da vide ?ta je analogni net ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Vibrator
|
![]()
ja zalim sto ovde nema sbb-a.
a sto se salterusa tice, veruj mi, nije im lako, narocito sa tako malom platom. poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
moderator
|
![]() Quote:
Zasto se ljudi u nasoj drzavi uvek navikavaju i trpe sranja zato sto ''moze biti i gore''? To je meni porazavajuce. Od skolstva do zdravstva - niko nista ne preduzima,svi cute,a svi smo tretirani kao stoka.Jeb'ga,jesam baba ![]() U 2008 godini kad net cveta i svuda je dostupan,cak i na mobilnom telefonu,studentskom parku,greenetu,mc donald'su,skcu, i sve druge kompanije imaju bolje ponude sa vecim brzinama i manjim cenama,cak i bez iskljucivanja na kraju meseca (placa se ko i telefon) - zasto se smarati oko prevazidjenih usluga sbb i ptt,kad ima bolje. Dakle,ljudi,jos jednom,ako razmisljate gde cete s netom, zaobidjite SBB.Meni su neki to u pocetku govorili,ali eto ja poslusah sestru od ujaka koja tad nije imala probleme s njima.danas obe zelimo da ih spalimo. ![]()
![]() |
![]() |
#115 |
Member
|
![]()
@ idekius:
ja sam imao srece da dobijem medju prvima digitalni broj u Nisu, a od 2001. sam bio na medianisu nikakvih problema o kojim godinama ti pricas? mora da je bilo baas odavno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
...ne kontam ko te tera da njima placas internet? ako mislis da ima bolje i jeftinije, prestanes da placas sbb-u i odes kod drugih...mada bih voleo da znam ko je jeftiniji sa vecom brzinom i bolji?... da se razumemo, i ja mislim da im je usluga katastrofalna ali isto tako mislim da kod nas trenutno nema bolje. A sto se tice prekidanja interneta posle 30 dana... pa ko je kriv sto se ne plati na vreme ![]() ![]() ![]() ![]() Pozz
![]() |
![]() |
#117 | |
moderator
|
![]()
ma ko kaze da ja ostajem kod njih...samo ovaj mesec koji sam platila ostajem..jedino sto me je sprecavalo do sad je sto se bas dugo dugo ceka na adsl,i da se smaram s tim mesecima,dok konacno opet ne dobijem net.
korisnici adsla su vecinom veoma zadovoljni (zavisi preko koga su na adslu doduse,telekom je koliko sam cula od vise ljudi jedan od boljih),tj nikad nisam o adslu cula ni rec protiv,sem da su mozda imali smetnje u konekciji par puta,jbg to se desava svud,neizbezno je. treba se samo raspitati..ima bolje,nego ljudi su lenji da se raspituju pa se zalete ko riba na sareno. nisi procitao pricu s prethodne strane,jer bi skapirao da je iskljucivanje posle mesec dana poslednje na sta se zalim,ja uvek placam uredno,i nisam razmazena,do sad sam tolerisala svasta od njih.ali lopovluk i podvaljivanje na moje rodjene oci vala necu.i povrh svega,nepostovanje. ako si kod njih...ne znam sta da ti kazem,zajebace i tebe kad-tad...jer svakom su pokusali da podvale bar jednom..good luck..ja od skotova bezim asap!!! Quote:
![]() |
![]() |
#118 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Dva, najbolje tri dana ranije je neka sigurnost da nece da iskljuce... Mailovi koje salju kao upozorenje da nije uplaceno nemaju nikakve veze sa realnoscu, i salju se na kraju svakog meseca svima (verovatno)... kad se uplati i pet dana ranije.... mailovi stizu do zadnjeg dana kao da se nista nije desilo... Imao ADSL dve godine, i u odnosu na sbb, trenutno .... za ADSL mogu da kazem "... hvala, ali NE, hvala" ![]() Srecom, imam mogucnosti i za jedno i za drugo... pa mogu da biram..... pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#119 |
moderator
|
![]()
sto,kakvo je tvoje iskustvo sa adslom?
preko koga si bio na adslu?
![]() |
#120 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Nema razlicitih provajdera za ADSL (barem ne jos)... Provajderi (osim Telekoma) su, u slucaju ADSL servisa, samo "trafike" za Telekom, odnosno pod-provajderi. Ne rade nista osim sto, za podrsku svojim "klijentima", cimaju Telekom, i svojim racunovodstvom obradjuju racune i ostalo, umesto Telekoma... rade na proviziju. Sva centralna mrezna oprema, i veze (gajtan, kabl, zica,...) prema klijentima su Telekomovo vlasnistvo. Za modeme i switcheve kod klijenata nisam siguran kako se organizuju po pitanju vlasnistva. Sto se tice kvaliteta: 1. SBB je prilicno povoljniji po pitanju onoga sto nudi za novac koji se placa. (godinu i nesto dana iskustva imam) 2. ADSL je realno nesto "tromiji" od kablovskog interneta zbog specificnog nacina rada, pricam o surfanju... kad ima puno sitnih fajlova. Za prevlacenje vecih fajlova nema neke preterane razlike (za isti iznajmljeni protok) pozdrav bogi p.s. cini mi se da smo vec pisali na ovu temu...
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ADSL download i naplata | alfom | Pricaonica | 5 | 14-11-2008 04:26 PM |
internet radio | SandRob | Razno | 10 | 11-07-2008 06:08 PM |