|
Produkcija Hip-Hop/RnB Muzike Snimanje, produkcija, obrada i aranziranje Hip-Hop/RnB muzike i slicnih pravaca... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Senior Member
|
![]()
kakav flow ima mc stojan?
![]()
![]() |
#102 |
Senior Member
|
![]()
Hahahah, bravo care! ahaha!
![]() Evo dobre domacice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Inače, što se mene tiče...većinu sam već i ranije preslušao...i da ne bih kenjao - ima dobrog i ima potencijala....ALI i dalje smatram da može to da bude puno bolje prvenstveno što se tiče priče...mada je tema naš hop vs. američki....ameri svakako ne razumiju - tako da koga boli q ![]() Realno, moje mišljenje nije ni bitno...A, posle Kejkzovih kratkih i prekoravajućih postova se osjetim i grešan ![]() ![]() možda nekog jednim malecnim djelićem inspirišu da unaprijedi to što radi ili barem upiše neki tečaj ![]() Sada grešan odlazim ... uzdišem i bacam pikavac (kadar vlažne Njujorške ulice - Noć - puši se iz šahtova - scena podsjeća na neku od Bruklinskih ulica) kreće neki tužan bit sa prigušenom trubom...(i da se ko nije usudio da mi prigovori da je previše reverba na trubi :P) Last edited by balthazaar; 08-09-2010 at 11:19 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
banned
|
![]() Quote:
Ja licno nisam slusao skoro nista od ovog novijeg repa kod nas, nesto to nije dopiralo do mene, sem teskih Bad Copy izleta koji su mi jedno vreme priredjivali drugari, tako da je meni ovo prilicno novo i sasvim ok. Uvek sam imao samo usputno zanimanje za sve to, ali uvek ima dovoljno toga da covek moze biti inspirisan i dati nesto i od sebe kada cuje druge. Tako bar deluje neciji rad na mene, uvek inspirisuce (ako je dobar, naravno). Toliko.
![]() Last edited by kejkz; 09-09-2010 at 12:06 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Junior Member
|
![]()
nas rep je sranje- msm slusam samo 5 izvodjacha u vr' glave...ostali su sucks
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Member
|
![]()
Izvući najbolje postove u jednu skriptu za edukovanje repera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Pro Member
|
![]()
... i svaki covek obican se pita kako je? na esidu u pustinji kad si blato je...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
" originalni " Van Gogh " | Max | Dragan Ivanović | 44 | 28-03-2007 11:15 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |