|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
Ljudi jel sam ja poludeo il je ovo totalna kataklizma,toliko ne talentovanih interpretatora na jednom mestu.Cujete li vi ovu papazjaniju od festivala.
Sramota za Srbiju,sramota za V.Banju.Pa ko je bio u selekcionoj komisiji.Nikada u zivotu nesto losije nisam gledao. |
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
ima toga i kod nas
spasio si se sto nisi gledao HRF ( hrvatsk radiski festial) |
![]() |
![]() |
#3 |
Vibrator
|
![]()
trenutno na hrt2 cmc, mnogo visa klasa.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Da li je ovo moguce,ne mogu jos da dodjem sebiiiiiii.pa bilo je i ranije festivala ali ovoliko dreseva na jednom mestu?Koja je to selekciona komisija treba ih streljati za primer.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Neznam ljudi...Ovo vise nije cak ni tuzno,preslo je i tu granicu!! Gledam i sve cekam da me neko drmne i kaze "Nasmesi se,ovo je skrivena kamera"...ali nazalost,to se nece desiti!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Quote:
Uf,usrao sam se da sam POLUDEO.Tek mi danas nije dobro,kad sam video pobednike.Joj sto je jadan ovaj PGP i ovi njegovi pujuncici mislim muzicki urednici.Toliko su jadni da nisu ni svesni,licno cu im reci pa dokle vise na svakom usranom festivalu da uzimaju nagrade.Uzas festival ali mnogo manji uzas od ovih divokoza od nesrecno nepismenih urednika.Svaka cast Misi kao coveku koji je iza sebe ostavio dosta toga i ovog puta njega izuzimam iz ove price.Pgp Jadnici,vi kojima je posao sredjivao Zoran Lilic dok ste mu ladilu muda po Svetom Stefanu i vi ostali koji kao porodicno nasledje vucete da neki pevac mora da snimi vasu pesmu da ne bi ispusio na tv-u mnogo ste bre jadniiiiiiiiiiiii.Prepoznace se sigurno.Sorry na off-u |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
О блуду на фестивалима:
Ко чини блудне раднје по фестивалима, мува и служи се разним не Хрисћанским методама и махинацијама, да му се руке отсеку и нос сареже. Mala adaptacija Dusanovog zakonika ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |