|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
MAO
|
![]()
vidi ga slowstar na bini
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Pro Member
|
![]()
Ovo je dno.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Pro Member
|
![]()
Pobedi Jovanka Broz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#105 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Jebote,meni je drugar javio koje je to zezanje,kako se cuje sve na razglasu,kako ljudi nema koji se ocekuju da izadju,kako puca svaki P i B dok pevaju .....
NISAM VEROVAO DOK NISAM VIDEO SVOJIM OCIMA ! ! ! I dalje ne mogu da verujem da je organizacija ipak nekog kulturnog (muzickog) DOGADJAJA (sta god ja mislio o tome) na onom nivou.Ono je bre bruka i sramota stvarno.Kao da su ga radili mile iz zemuna i djoka iz kovilova. Au,odavno se onako ne nasmejah. |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Member
|
![]()
brate vala bas, mnogo je dobra uffff
Slazem se festival lose organizovan i sta bi na kraju sa tekstom to nisam provalio, kome je to otislo ?? Jebi ga kako moze "Zavet" da predstavlja nasu zemlju na etno bazi ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Member
|
![]()
Mnogo mi se dopalo sta je rekao za onako kratko vreme da znate. Mozda jedina pametna stvar od ostalih.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Banned
|
![]()
Ovo mi lici na utakmice(jedan za jedan) tako se formulise kad oba domacina pobede unapred(dogovor izmedju klubova)Jedne godine Zeljko,druge Graja i tako u nedogled.Gde ima logike da komozicija (Zavet) dobije nagradu za najbolju pesmu Beovizije od strucnog zirija a posle u istom glasanju dobije samo 8 bodova(nema logike)Znaci pesma Zavet je po strucnom ziriju u jednom glasanju pobednik festivala a u drugom glasanju identicnog zirija treca.Aranzman-S.Milosevic Mare(dobitnik nagrade)Grajin saradnik,ma toliko je providno a oni toliko bezobrazni.Treba festival da se zove Grajozeljkovizija
![]() Nije mi logika i da budes u selekcijonom odboru za pesmu Beovizije i da se sa njom takmicis(zar se to ne zove SUKOB INTERESA)Sramota kad su vec pustili mlade,dali im sansu da se takmice da im pouzimaju sve nagrade,u prvoj veceri su izbacili i ono malo poznatih likova da bi lakse dosli do svega gore navedenog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Senior Member
|
![]()
dno od organizacije
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Beovizija 2007 | Mitjovan | Dragan Ivanović | 115 | 01-04-2007 11:39 PM |
Beovizija-Evrosong 2007 | LACKY | Pricaonica | 54 | 08-03-2007 03:18 PM |
Beovizija / Eurovision | Steka | Razno | 94 | 03-05-2006 01:51 AM |
Beovizija-spisak ucesnika i malo matematike | Gianfranco | Razno | 10 | 20-03-2006 10:37 PM |
Beovizija - Vasi utisci i komentari | Gianfranco | Razno | 26 | 25-02-2005 07:00 PM |