|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Pro Member
|
![]()
I prijavi to u SOKOJ-u!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#95 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() POzz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
banned
|
![]()
Ma kakvo zakljucavanje treda, ovo je za sticky. Piratski softver pospesuje prodaju hardvera i razvoj internet infrastrukture na toliko direktan nacin da samo izuzetno zadrt covek moze da tvrdi da to nema direktne korelacije. Samo pogledajte te velicine hard diskova i brzine interneta, pa kom "normalnom" korisniku to treba, sa legalnim materijalnom ga ne bi popunio ni za 10 godina!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Moderator
|
![]()
Živio Kjubejs !!!
![]() |
#98 |
Senior Member
|
![]()
zivio kjubejs jos jedared!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Senior Member
|
![]()
usput nagradno pitanjce za meleon doloresa: ko zna gde se nalazi najchistiji vazduh na majchici zemlji haaa????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
U Svajcarskoj od jedne plate mozes da odvajas pare i da kupujes sta oces sebi iz hobija, pa ja jedne patike evo nosim vec druga godina (placene 1200 dinara btw), propale su, pushtaju mi vodu, a to nije zato sto necu nove da kupim pa nosim piratske patike, nego jednostavno ne mogu da priustim jer zivim kao i 70% Srbije (narocito van Beograda) na ivici egzistencije.Komad garderobe (izuzev 4-5 pari charapa) nisam kupio ove godine. A sto se interneta tice, vec 3 meseca starim laptopom moje macehe koristim tudji wirless, a vec drugi mesec kako mi komp za muziku ne radi, jer je crklo 2 hard diska i napajanje a ne mogu da opravim, jer mi doticna firma ne uplacuje pare, i jos par dugova sto imam ne mogu da naplatim...O racunima da ne prica.To je moja situacija. A da ne pricam situaciju moje devojke koja je iz manjeg mesta a studira ovde, ona jednostavno nema para ni postanske markice da krene da skuplja... Mislim krajnja namera mi je bila da napisem ovo sve na threadu ali su me pojedini naterali, i Kejkz nemoj da se uvredis, nisam mislio da te napadnem, nego sam citirao samo sta si napisao, vezano za internet itd, u pravu si oko toga, davno sam prestao da skidam softver i banke semplova ko lud, mislim da svako preboli tu bolest Last edited by Jan; 20-10-2009 at 11:33 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Steinberg V-Stack | alen | Audio Software | 13 | 11-03-2009 06:07 AM |